Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lianne Vis fotografie
  Rate this post

  Begin 2010 heb ik mijn opleiding aan de Fotoacademie in Rotterdam met succes afgerond. In het jaar daarna heb ik
  mijn bedrijf op­gericht,  Lianne Vis fotografie. Mijn fotostudio is gevestigd aan
  de Groenmarkt in Dordrecht.

  Geregeld denk ik: ‘Ik heb het leukste beroep van de wereld’. Neem bijvoorbeeld een bruiloft; dat is niet alleen voor degenen die gaan trouwen, maar ook voor mij een feestje! Deze bruiloften fotografeer ik in journalistieke stijl. Dat betekent dat ik contstant op zoek ben naar bijzondere momenten en emoties,
  die gewoonweg niet te ensceneren zijn.
  Maar ook de studioshoots zijn geweldig om te doen. Iedereen is anders, en ik streef er altijd naar om jou op de foto te zetten zoals je bent. Een spontane, vrolijke foto komt tot stand door een ontspannen sfeer. Dat vind ik belangrijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply