Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lichaam en geest weer helemaal in balans
  Rate this post

  Wist je dat veel lichamelijk aandoeningen kunnen worden veroorzaakt door psycho-emotionele blokkades? Moeheid, faalangst, hartritmestoornissen en allerlei klachten waar de reguliere zorg geen antwoord op heeft; de onderliggende oorzaak is vaak van psycho-emotionele aard. Wanneer je tijdig op de hoogte was geweest van deze disbalans in je lichaam had het niet zo ver hoeven komen.

  Met de technologische mogelijkheden van de Quantum­response kunnen de energetische toestand van het menselijk lichaam worden gescand en dieperliggende oorzaken in beeld worden gebracht. Dat klinkt allemaal erg ingewikkeld, maar in normaal Nederlands komt het erop neer dat wij als mens deel uitmaken van een energieveld dat ons omringt. We hebben ook ons eigen energieveld: een bundel frequenties die alle informatie over onze fysieke en psycho-emotionele gesteldheid bevatten. De Quantumresponse is in staat deze frequenties te analyseren en disbalansen in het lichaam op te sporen en daarna ook bij te sturen. Het opsporen van een eventuele disbalans kan al in een heel vroeg stadium en daarom heeft de Quantumresponse ook een grote preventieve waarde.
  Wanneer er klachten zijn, kun je door middel van een meting met de Quantumresponse de probleemgebieden via een beeldscherm letterlijk in beeld brengen. Door bepaalde voedingsadviezen en het bespreken van de psycho-emotionele patronen, kun je zelf aan je herstel werken.

  Groot scala aan klachten
  Een andere manier om een groot scala aan lichamelijke en emotionele klachten te behandelen is de biofotonentherapie. De oorzaken van storingen in het lichaam worden opgespoord door het meten van acupunctuurpunten op vingers en tenen. Deze punten zijn verbonden met organen en systemen, zoals het hormoonsysteem, zenuwstelsel, lymfesysteem et cetera. Testen met de frequenties van ziekmakende storingen, zoals onder meer voedselvergiftigingen, ondermijnende bacteriën, zware metalen, ontstekingen, insecticiden, Pfeiffer, Lyme of vaccinatie­storingen wijzen uit welke verstoorders of ziekmakers er in het lichaam zijn en waar deze zich bevinden. Door middel van glasstaven die de patiënt in zijn of haar handen houdt, worden gedurende een minuut of tien frequenties het lichaam ingestuurd waardoor met name het afweer­systeem weer krachtig en vitaal kan gaan functioneren.

  Holistische visie
  Quantumresponse en biofotonentherapie gaan allebei uit van een holistische visie. De mens wordt bekeken vanuit een totaalbeeld. De nadruk van de behandeling ligt op het opsporen van de oorzaken en niet op symptoombestrijding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply