fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Lichaam & geest in balans

  We moeten tegenwoordig allerlei ballen in de lucht houden: werk, gezin, sociale contacten… Er wordt veel van je verwacht, en dat kan leiden tot gespannenheid. Nu is een beetje stress op zichzelf niet slecht, maar wanneer je voortdurend last hebt van stress, kun je klachten krijgen als hoofdpijn, maagklachten, slapeloosheid en piekeren, of erger nog: een burn-out. Het is dan belangrijk om te zorgen dat je voldoende ontspanning krijgt.

  Diepe ontspanning kun je bijvoorbeeld bereiken door het bezoeken van een klankschaal­concert. De klanken en trillingen van klank­schalen hebben een sterk rustgevend en helend effect. Regelmatig organiseert Inspiratie­centrum Joëlle een klankschaalconcert. Het is ook mogelijk om een individuele afspraak te maken. De klankschaalconcerten zijn op de vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Kosten: € 9,50. De eerstvolgende concerten zijn op 12 augustus en 2 september.

  Inspiratiecentrum Joëlle is er ook voor lessen QiGong. QiGong is 1 van de 5 pijlers van de Traditionele Chinese Geneeskunde, gericht op het in balans brengen en houden van lichaam en geest, door middel van eenvoudige fysieke bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Iedere week op de woensdagochtend en woensdagavond kun je deelnemen aan een ‘rustmoment’. Je betaalt per keer dat je aanwezig bent € 8,-. Daarnaast wordt, in clusters van 3 tot 4 wekelijkse lessen op de donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur QiGong les gegeven, waarbij je 1 specifieke QiGong bewegingsvorm leert.
  Het eerste cluster start op donderdagavond 8 september en bestaat uit 3 lessen (8, 15 en 22 september). Kosten: € 30,-. Voor beide activi­teiten geldt: graag van te voren aanmelden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply