Rate this post
 • Lichaam, Geest & Ziel beurs op 19 april
  Rate this post

  Op zondag 19 april van 11.00 tot 17.00 uur vindt in het Dorpscentrum van Oegstgeest de allereerste Lichaam, Geest & Ziel beurs plaats. De toegang is gratis!

  De beurs is een initiatief van Lichaam, Geest & Ziel, een lokaal netwerk van professionele aanbieders die zich richten op persoonlijke ontwikkeling en fysieke en mentale gezondheid in Oegstgeest en omgeving. Het doel is de krachten te bundelen, de bekendheid van de aanbieders in de regio te vergroten, naar elkaar door te verwijzen en met elkaar samen te werken. Het streven is op termijn een fysiek centrum te starten waar vele activiteiten zullen worden ontplooid.

  Het wordt een inspirerende dag met een zeer divers aanbod van bijna 40 regionale praktijken op het gebied van lichaam, geest en ziel. Aan verschillende stands is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding een mini-consult te krijgen of producten te kopen. Daarnaast worden in diverse zalen gratis workshops, demonstraties en lezingen verzorgd. Altijd al meer willen weten over bijvoorbeeld regressie- en reïncarnatietherapie of wil je eens Chi Neng QiGong of Do-in proberen? Maar ook mindfulness, familie-opstellingen, lichaamswerk, diverse vormen van healing, yoga, creativiteit, reiki, homeopathie, massage, kinesiologie en meer: je vindt het allemaal op deze beurs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply