Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je lichaam weer in balans

  Als je aan het herstellen bent na een ernstige ziekte, kun je te maken hebben met bijvoorbeeld hoofdpijn of vermoeidheid. Het kan dan gaan om klachten waar je huisarts verder niet zoveel mee kan. Met voetreflextherapie kun je je lichaam laten ontspannen en pijn laten aanpakken.

  Je voeten zijn onderverdeeld in verschillende zones die corresponderen met je lichaam. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel en kan de levensenergie stromen. Blokkades worden opgeheven, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk kan doen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en het lymfesysteem wordt geactiveerd, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden uit het lichaam. Maaike van der Voort is voetreflextherapeut, en werkt vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ze lichaam en geest als één geheel beschouwt. Daarom geeft ze ook ruime aandacht aan wat er op het emotionele vlak speelt.
  Voorafgaand aan de behanelingen vindt er een intake plaats, waarin onder andere aan bod komt wat je klacht is. Daarna kan een behandelplan opgesteld worden, dat als richtlijn dient voor de sessies die volgen.
  Voetreflextherapie kan prima worden ingezet bij bijvoorbeeld burn-outklachten, spijsver­teringsklachten, hoofdpijn en klachten na een hersenschudding.
  Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maaike. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply