Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ons lichaam zegt: stóp!
  Rate this post

  ‘Het is gelukt, ik ben zwanger!’ Een zeer gelukkige, jonge vrouw zit nog in de wachtkamer, maar kan haar geluk niet langer voor zich houden. Nog geen half jaar geleden liep ze rond met een burn-out en vanaf het begin van haar menstruatie had zij nog nooit een normale cyclus gehad. Hierdoor kon zij niet zwanger worden. IVF was haar laatste hoop. Nu, een half jaar later, is ze hersteld van haar burn-out en nog zwanger ook!

  Steeds vaker zijn mensen zo leeg qua energie, dat zelfs basale functies niet goed meer verlopen. Door allerlei interne en externe factoren wordt ons normale functioneren ondermijnd en vroeg of laat gaat ons lichaam dan protesteren. Acupunctuur helpt jou! Het zorgt ervoor dat jouw balans en energieniveau weer hersteld worden. De vermoeidheid, pijntjes en kwaaltjes verdwijnen. Zo kun jij weer vrolijk aan het werk, collega’s vervangen of jouw kinderen aandacht geven! Ook krijg je adviezen om herhaling te voorkomen.

  Verhoog jouw energieniveau
  Acupunctuur is een veilige manier van geneeskunde wanneer dit wordt toegepast door Francis de Ruiter van Apollo Acupunctuur, een erkende en ervaren therapeut. Acupunctuur is een alternatieve geneeskunde waarbij de klacht en oorzaak worden opgespoord. Tijdens de behan­deling worden er naar aanleiding van deze resultaten naaldjes geplaatst. Deze blijven ongeveer 20 minuten achter. De naalden kunnen verschillende gevoelens geven, maar over het algemeen voel je geen pijn. Tijdens de intake voelt Francis aan jouw pols en vertelt vervolgens hoe leeg deze voelt. Niet zelden worden mensen dan emotioneel. Zij dachten steeds dat het tussen hun oren zat. Meestal merk je al na de eerste behandeling dat je energieniveau hoger wordt. Binnen een paar consulten zijn allerlei klachten verdwenen. En dat met een paar naaldjes!

  Ziekteverzuim verminderen
  Francis werkt ook graag met (sportende) werknemers. Sport is van invloed op het verzuim in het bedrijfsleven, zowel in positieve als in negatieve zin. Of je nu van een minder ernstig, vooral vervelend gezondheidsprobleem herstellende bent of van een ernstiger gezondheids­probleem, acupunctuur versnelt dit proces. Eventueel in combinatie met sport. Aan de andere kant vindt verzuim juist plaats ten gevolge van sport, maar ook in dit geval kan jouw herstel sneller verlopen door acupunctuur. Het is Francis’ passie om ook op jouw gezicht weer een glimlach te laten verschijnen!

  Vergoeding
  In de meeste gevallen wordt vanuit het aanvullende pakket een acupunctuurbehandeling gedeeltelijk vergoed. Hiertoe is Franis lid van beroepsvereniging VBAG.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply