Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lichamelijk & geestelijk weer in balans
  Rate this post

  Voel jij wel alles doorstromen in jouw lichaam? Als je niet in balans bent, komt dit vaak doordat bepaalde gebieden (chakrapunten / meridianen) in je lichaam geblokkeerd zijn en daardoor niet goed doorstromen, waardoor je je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk niet lekker in je vel voelt zitten. Vaak weet je niet waar dit precies door komt.

  Ook kan het zijn dat, doordat je in een bepaald gebied in je lichaam geblokkeerd (geen goede doorstroming) bent, je op andere gebieden juist overactief bent. Ook door de aanwezigheid van deze overactiviteitsstroom kun je last en hinder ervaren in je leven. Te denken valt bijvoorbeeld aan relatieproblematiek, overactief bezig zijn en klachten in het lichaam ervaren, zoals rugpijn, nekpijn enzovoort.

  Chakrabehandeling
  Bij een chakrabehandeling (energetische behandeling) worden al deze gebieden behandeld en weer in balans gebracht, zodat je na de behandeling weer energie ervaart, tot rust bent gekomen en er ruimte is vrijgekomen om blokkades te kunnen doorbreken. Een chakrabehandeling is een rustige behandeling diedaarnaast eventueel aangevuld kan worden met gesprekstherapie of een andere vorm van therapie. De behandeling duurt doorgaans 90 minuten, en bestaat uit de behandeling van de voor- en achterkant, een kort gesprek over de ervaring en wat er vanuit de behandeling naar boven is gekomen. Dit gebeurt onder het genot van een bakje thee of koffie. Dit alles wordt eventueel aangevuld met een schouder-, nek- of rugmassage of voetreflex.

  Introductieprijs
  Coloryourlife heeft een speciale kennismakings-intro­ductieprijs. Je kunt nu profiteren van 20% korting op een chakrabehandeling. In plaats van € 60,- (voor een behandeling van 90 minuten) betaal je maar € 48,-.
  Je kunt hiervoor een afspraak inplannen via 06-39446243 onder vermelding van ‘Actie ForYou’, of je kunt mailen naar
  color-your-life@hotmail.nl.

  Vergoedingen
  Coloryourlife werkt vanuit de alternatieve geneeswijzen en is NFG- en RBCZ-geregistreerd. Bij verschillende verzekeraars worden deze behandelingen dus deels of in hun geheel vergoed.

  Wil je meer informatie? Neem dan contact op. Graag tot ziens voor een weldadige rustgevende chakrabehandeling bij Coloryourlife!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply