Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een ander licht op het probleem

  Soms lopen kinderen vast op school, met vriendjes of vriendinnetjes, of op een sportclub. Ze hebben soms last van onverklaarbare of buitensporige boosheid, verdriet of angst. Of ze hebben vage klachten zoals hoofd- of buikpijn. Dan kan NEI een ander licht op het probleem werpen! 

  Het kan zijn dat ze al het een en ander hebben meegemaakt, hoog- of fijngevoelig zijn. Maar ook onnatuurlijke geboortes als een keizersnede, inleiding, vacuüm- of tangverlossing en dergelijke kunnen de oorzaak zijn van klachten. Voor jou als ouder en/of verzorger is het soms lastig om te ontdekken wat er zoal speelt bij jouw kind. NEI kan je hiermee helpen. NEI-therapie is een combinatie van methoden en technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde. ‘NEI’ is een afkorting van ‘Neuro-Emotionele Integratie’. Het is een unieke, effectieve en mooie methode om snel tot de kern van emotionele blokkades en patronen te komen, om ze vervolgens te kunnen loslaten. Het gaat erom dat deze blokkades en patronen opgeruimd worden en je kind zichzelf beter gaat begrijpen.

  NEI richt zich vooral op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van de mens. Meestal is het voor de ouders fijn om te begrijpen wat er aan de hand is, en zo kun je beter inspelen op het gedrag of de klachten van je kind.

  NEI coach Aletta Nieboer bekijkt samen met jou en je kind wat het beste past bij het probleem. Daarvoor wordt een behandelplan op maat gemaakt. Het kan immers zijn dat je kind alleen een lichamelijke klacht heeft, of alleen een emotioneel probleem, of allebei.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply