Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lichtvoetig door de negen maanden heen
  Rate this post

  Zwangerschapsvoetreflexzonetherapie is speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of na de zwangerschap hun evenwicht zoeken.

  Alle organen, zenuwen en klieren in ons lichaam staan via zenuw- en energiebanen in verbinding met specifieke gebieden op onze voeten: de reflexzones. Bij voetreflexmassage wordt druk uitgeoefend op deze punten, waardoor lichaam en geest positief beïnvloed worden. Eventuele blokkades worden namelijk opgeheven, met als gevolg dat de doorstroming van bloed, lymfe en energie wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen worden. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam ingeschakeld en wordt er een nieuwe balans gezocht.

  Zwanger zijn is een bijzondere periode in je leven. Tijdens een zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats in je lichaam en moet je lichaam hard werken. Voetreflexologie is erop gericht om je lichaam voor, tijdens en na een zwangerschap te optimaliseren en klachten te verlichten. Tevens helpt de behandeling om de moeder (en vader) geestelijk voor te bereiden op komende veranderingen en zorgt het voor heerlijke ontspanning en rust voor jou en je (ongeboren) kindje.

  Voetreflexzonetherapie kan verlichting geven van de volgende klachten tijdens de zwangerschap: misselijkheid, maagzuur, bekkenpijn, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, oedeem, obstipatie, stemmingswisselingen, depressie, spierpijn en andere klachten.
  Een voetreflexbehandeling vervangt nooit een bezoek aan een arts, verloskundige of gynaecoloog, maar wordt gezien als een goede aanvulling op de reguliere zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply