Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Liefde: het grootste geneesmiddel
  4/4 - (2 stemmen)

  De zomer geeft een stop aan allerlei verplichtingen. Wat nooit op vakantie gaat is onze (zelf)ontwikkeling, die onderhevig is aan veranderingen en de enige constante factor is in ons leven. In deze uitgave wil ik het hebben over ‘liefde als geneesmiddel’.

  Wanneer wij het over ‘liefde’ hebben, noemen wij eerst onze partners en kinderen, ouders, bepaalde familieleden en misschien nog ­enkele vrienden. Verder komen wij meestal niet, omdat dit niet past in ons denken. Zijn wij in staat om te houden van een vreemde of een drugsverslaafde, en liefde te voelen?
  Hoe zit het met de liefde die opgeslagen ligt in de kern van onze ziel? De eigen liefde die het grootste geneesmiddel is? Wanneer de vlam van eigen liefde opnieuw aangewakkerd is, kunnen wij vanuit onze ziel zonder voorwaarden houden van onszelf en de andere(n), waar alle boosheid, pijn, teleurstelling en
  haat geen rol meer spelen.
  Ben jij op zoek naar antwoorden? Dan is het nú de tijd om op een andere wijze, noem het ‘achter de schermen’, te kijken wat er eigenlijk aan de hand is. Een verstopte gootsteen kan pas weer doorlopen als die ontstopt is. De nieuwe voedende energie kan pas gaan stromen als er weer ruimte vrijgemaakt is. Mijn gaven geven mij de mogelijkheid om, voorbij de ‘waaroms’, nieuwe inzichten en inspiratie te aan te reiken, om juist die stap te zetten die nodig is. Ben jij er klaar voor? Schroom niet om hulp te vragen. Een opbouwend advies helpt je de obstakels te overwinnen, want uitgeleerd ben je nooit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply