Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Liefde voor je haar!
  Rate this post

  Je herkent het vast: je staat uren voor de spiegel, maar je haar komt maar niet in model. Om het nog een soort van onder controle te krijgen, doe je maar weer een staart in. Maar eigenlijk baal je ervan. Je wilt wel eens iets anders, maar krijgt het zelf steeds niet voor elkaar. Hoe kun je ervoor zorgen dat je eens loskomt van die eeuwige paardenstaart?

  Haar dat maar niet wil zitten en vooral slap langs je gezicht hangt, is vaak droog en futloos. Dat kan allerlei oorzaken hebben: lage luchtvochtigheid, overmatig zonlicht, uitdrogende producten, veel hete stylingsapparaten… Een mooi kapsel begint bij een goede verzorging. Als jij lief bent voor je haar, is je haar lief voor jou!

  Kies voor koud
  Hitte is funest voor je haar. Wanneer je je haar onder een hete douche wast, gaan de haarschubben openstaan. Oliën kunnen daardoor het haar verlaten, en het haar droogt uit. Het is misschien even doorbijten, maar was je haar bij voorkeur met lauw tot koud water. Ook het vetlaagje op de hoofdhuid blijft daardoor beter intact. En een gezonde hoofdhuid is natuurlijk essentieel voor gezond haar!

  Denk na over je kam
  Heb je wel eens nagedacht over het kammen van je haar? Veel mensen grijpen zo maar een borstel en grissen door het haar. Maar de meeste beschadiging van het haar ontstaat tijdens het kammen of borstelen. Kam bijvoorbeeld nooit nat haar. Nat haar is kwetsbaarder en breekt sneller. Bovendien kom je moeilijk door het haar heen, en loop je risico dat je meer haar uittrekt. Borstel je haar daarom voor het douchen even door. Gebruik bij voorkeur een grove kam of borstel met flexibele puntjes.

  Meer dan een lekker geurtje
  Wanneer je een shampoo of conditioner uitkiest, waar let je dan op? Veel mensen kiezen het liefst voor producten die lekker ruiken. Je krijgt hier een schoon en verzorgd gevoel van. Maar verzorging is natuurlijk veel meer dan een lekker geurtje! Het is belangrijk dat de producten naast reinigen ook een hydraterende werking hebben. Bij VRIS Kappers werken we daarom met het merk Natulique. Alle shampoos, conditioners en overige producten van Natulique hebben natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van irriterende stoffen en hebben een kleine ecologische voetafdruk.

  Persoonlijke verzorging
  Net zoals elk persoon uniek is, geldt dat ook voor je haar. Wat precies de beste verzorging is voor jouw haar is dan ook heel persoonlijk. De stylisten van VRIS Kappers kunnen helpen om te adviseren over welke verzorging het beste bij jou haar past. Heb jij droog en futloos haar? Of is het juist heel vaak vet? En welk kapsel past nu het best bij je gezicht? We helpen je graag!

  Iets nieuws en iets fris!
  Patricia (30): ‘Lange tijd hield ik van niets anders dan blond haar bij mezelf. Ik kleurde het dan ook netjes elk kwartaal. Maar op een gegeven moment was ik er helemaal op uitgekeken. En die thuiskleuringen waren ook niet fantastisch voor mijn haarkwaliteit. Ik wilde iets anders, iets fris, iets nieuws, én weer gezonde lokken.’

  ‘Ik kwam bij VRIS Kappers terecht en ze hebben mij hier ontzettend goed geholpen. Zo adviseerden ze mij over welke kleur bij mij past. De stylist liet zien dat een heel donkere kleur niet bij mijn huid past, maar een warme koperkleur die juist zou doen stralen. Ik ben er gewoon voor gegaan. Ook is mijn haar uitgebreid verzorgd en kreeg ik advies over producten thuis. We zijn een tijd verder, maar een ding is duidelijk. Thuis kleuren is voorgoed van de baan, ik ben ontzettend blij met mijn gezonde, glanzende, mooie haar.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply