Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Liefde voor jezelf

  Lieve vrouw, lieve moeder, lieve vriendin, lieve collega, lieve dochter… Je hebt een hoop rollen te vervullen. Herken jij het gevoel dat je een soort jongleur bent die overal de bordjes omhoog probeert te houden? Dat je het overal zo goed mogelijk probeert te doen om ervoor te zorgen dat niet alles als een kaartenhuis in elkaar stort als jij het niet meer trekt? Voel je je sterk verantwoordelijk en met regelmaat schuldig?

  Vaak is het zó gemakkelijk om voor de ander te zorgen en er voor de ander te zijn. Maar hoe lief en zorgzaam ben jij voor jezelf? Geef je jezelf de ruimte en doe je dingen waar je blij van wordt? Bouw jij regelmatig ‘me-time’ in om jezelf op te laden?

  Heb je weleens een liefdesbrief of -gedicht geschreven aan jezelf? Eén waarin je jezelf volledig omarmt, accepteert, lief hebt en heelt? Ik nodig je bij dezen uit!

  Weet je dat je situaties beter aan kunt door bij jezelf te blijven en te onderzoeken waar je voor staat, wat je waarden, je doelen en je missie zijn? Weet je dat je lekkerder in je vel zit en leuker bent voor je omgeving als je af en toe heel ‘egoïstisch’ voor jezelf kiest? Door middel van ExpressieCoaching laat ik je graag zien hoe je bij jezelf kunt komen, bij je lichtheid, liefde en levensvreugde en je plezier om te spelen en te dansen. En je zult merken dat je daardoor een nog betere moeder, vriendin, collega, dochter enzovoort zult zijn!

  Uit het hoofd, in het lijf! Soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply