Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een liefdevolle en respectvolle aanraking

  Nare onderzoeken, naalden in je lijf, een operatie. Sinds jij de diagnose kanker kreeg, ben je vaak aangeraakt door allerlei verschillende handen. Over het algemeen was dat niet prettig en gingen de aanrakingen gepaard met stress, angst en pijn.

  Stress, angst en pijn die je ook al van binnen voelde, want je bent de controle kwijt en je zit vol twijfels of de behandeling aan zal slaan en of je wel weer beter wordt.
  Dergelijke emoties dragen nu niet bepaald bij aan je herstel. Wat zou je graag weer eens op een liefdevolle en respectvolle manier worden aangeraakt zodat je je kunt ontspannen. Een voetreflexmassage is daar een heel geschikte manier voor. Het helpt tegen de pijn en kan symptomen van slapeloosheid, angst en depressie verminderen. Een voetreflexmassage geeft geen genezing, maar het kan wel een fijn moment zijn in deze verdrietige en spannende periode in je leven. Zelfs wanneer je niet meer beter kunt worden, kan een voetreflexmassage de kwaliteit van leven verbeteren. Het biedt verlichting en geeft een stukje mentale rust.
  Trouwens, in deze heftige tijd is een dergelijke massage ook geen overbodige luxe voor je partner. Voor hem is dit ook een moeilijke periode die ongetwijfeld veel stress oplevert. Juist dan is een momentje voor jezelf enorm belangrijk. Even de batterij weer opladen. Even helemaal tot rust komen. Zo kunnen jullie er samen weer tegenaan en genieten van de waardevolle momenten die er zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply