fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Liefdevolle ondersteuning

  Zwangerschap, bevalling en kraamtijd: het zijn ­allemaal indrukwekkende ervaringen in jouw leven en dat van je partner. Jullie leven verandert voorgoed en dat is prachtig, maar het betekent ook dat jij, je partner en eventuele oudere kinderen moeten wennen aan de komst van de nieuwe baby. Dan kun je wat liefdevolle ondersteuning en hulp heel goed gebruiken!

  Kraamverzorgenden begeleiden bij een thuisbevalling en ondersteunen moeder en kind gedurende de eerste 8 dagen na de bevalling. Uiteraard hebben ze ook aandacht voor je partner, eventuele oudere kinderen en visite. Kraamverzorgende Jannie: ‘Kraamzorg Monique Boer is al 25 jaar een begrip in de regio en dat is niet voor niets! We hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht en professionele zorg. Alle kraamverzorgenden zijn professionals op het gebied van moeder en kind. Ze krijgen jaarlijks diverse scholingen, zoals begeleiding bij borstvoeding, EHBO en acute verloskunde. Voor Kraamzorg Monique Boer draait alles om de juiste zorg en dat doen we met hart en ziel! Het is dan ook een prachtig beroep om al die nieuwe wereldburgers en hun moeders te mogen verzorgen en ondersteunen in de eerste, intensieve week.’

  De klik met de kraamverzorgende
  ‘Om optimale zorg te kunnen bieden, komt één van onze kraamverzorgenden 3 weken voor de uitgerekende datum persoonlijk bij jou langs. Deze persoonlijke aanpak is één van de sterke punten van Kraamzorg Monique Boer. Heel belangrijk hierbij is dat er een klik is tussen jou en de kraamverzorgende. We zijn 8 dagen in jullie persoonlijke omgeving en dan is een goede sfeer ontzettend belangrijk. We doen er alles aan om de kraamweek tot een ontspannen en onvergetelijke week te maken. We streven naar één kraamverzorgende gedurende deze 8 dagen, zodat jij steeds hetzelfde vertrouwde gezicht ziet. Ze verzorgt jou en je kindje, doet controles, kijkt of alles goed verloopt en geeft daarbij tips en adviezen, zodat jij de zorg over je baby steeds meer zelf kunt oppakken. Ook kan ze begeleiden bij borstvoeding; dit alles natuurlijk in overleg met jou’, aldus een betrokken Jannie.

  Vergoeding
  Kraamzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. ­Gemiddeld ontvangt een moeder 49 uur kraamzorg over 8 dagen, afhankelijk van de persoonlijke situatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply