Rate this post
 • Liever een naam dan een nummer?
  Rate this post

  Sinds begin jaren 70 is Toff Optiek niet meer weg te denken uit Amsterdam-Zuid. Door onze persoonlijke manier van werken kunnen wij goed inspelen op je wensen. Dit maakt Toff Optiek tot een begrip onder mensen die liever een naam zijn dan een nummer. Je kunt bij ons terecht voor een deskundig, uitgebreid oogonderzoek door een optometrist.

  Bij Toff Optiek vind je een uitgebalanceerde mix van modemerken en speciale brillenlabels van internationale ontwerpers. Exclusive merken zoals het Belgische Theo, het Franse Traction Productions en het Zwitserse Gotti kan je bij ons vinden, maar ook merken zoals Ray Ban, Persol en Porsche Design ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. Daarnaast leveren wij prachtige monturen van speciale materialen, zoals hout en grammofoonplaten!

  Contactlenzen
  Er zijn veel verschillende soorten contactlenzen. Toff Optiek is niet gebonden aan een bepaald assortiment. Onze contactlensspecialist kijkt samen met jou wat voor jou de ideale contactlens is. Dit is afhankelijk van je werkomstandigheden (pc-gebruik, airco enzovoort) én van je persoonlijke wensen en eisen. Wij leveren ook maatwerk in lenzen.

  Kinderbrillen
  Kinderen zijn meestal speels en onbezonnen. Hierdoor is de gebruiksduur van een kinderbril korter dan normaal. In combinatie met de groei maakt dat de kinderbril eerder aan vervanging toe is. Toff Optiek speelt hierop in en levert bij alle kinderbrillen (voor kinderen tot 10 jaar) één glas gratis inclusief ontspiegeling en krasbeschermde laag. Mocht je binnen een jaar nieuwe glazen moeten aanschaffen, dan geven wij 50% korting op de totaalprijs van de glazen.
  Tegenwoordig is een bril cool, want net als met kleding is een kinderbril een modeartikel geworden. Bij Toff Optiek vind je een groot assortiment kinderbrillen.
  Een bril mag dan wel cool zijn, zodra die bril voorzien is van ‘jampotglazen’, zal geen kind er blij mee zijn. Gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan in de afgelopen jaren. Zeker voor een kinderbril proberen wij de glazen zo dun mogelijk te bestellen. Dunne glazen zien er niet alleen veel vriendelijker uit, maar zijn ook lichter.
  Maar Toff Optiek doet meer voor kinderen: de zaak houdt twee keer per jaar een kinderbrillendag! Wij hebben ook een orthoptist in huis speciaal voor de oogmeting van kinderen.

  Beurzen
  Om de mooiste collecties in alle prijsklassen, stijlen en materialen te vinden, bezoeken wij internationale beurzen. Onze voorraad met brillen wordt regelmatig aangevuld, zodat je steeds een ruime keuze hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply