Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Life is short eat yoghurt!
  Rate this post

  Lots of Yoghurt is een nieuwe yoghurt- en shakebar binnen de hotspot Pistache op Het Eiland 9 in de oude binnenstad van Zwolle; een plek waar fashion, lifestyle, fun en food samenkomen in een unieke en inspirerende omgeving. Lots of Yoghurt is een heerlijke aanvulling. Jong, fris en trendy. Voor jong en oud; dat wel!

  Initiatiefneemster en eigenaresse Charlotte ziet met Lots of Yoghurt een droom in vervulling gaan. Charlotte: ‘Kom binnen en geniet van de gastvrije sfeer. Maak je keus van de menukaart of stel je yoghurt of shake zelf samen. Proef, beleef en ervaar de lekkerste yoghurts en shakes.’ Life is short. Eat yoghurt. Lots of Yoghurt!

  Gewoon lekker
  Lots of Yoghurt biedt voor elk wat wils. Er is een ruime keuze aan gezonde basics, sauzen en toppings. En belangrijk: het is gewoon lekker! De menukaart toont nieuws­gierigmakende yoghurts en shakes, met exotische namen als Coco Loco, Brown & Berries en Berry Bananas. Van verse en gezonde producten maakt Charlotte voor jou een heerlijke yoghurt of shake. Is dat nog niet spannend genoeg voor je? Heb je bijzondere wensen of wil je eens gek doen? Stel gerust je eigen yoghurt of shake samen door te mixen & matchen.

  Biologische producten
  Lots of Yoghurt gebruikt biologische producten uit de streek met onder andere suikervrije en eiwitrijke toppings. Charlotte verrast je graag met toevoegingen als stroopwafel, brownie of pure chocolade. Op de menukaart vind je ook de seizoensspecials. De wisselende menukaart nodigt je uit om steeds weer terug te komen. Voor weer een healthy pleasure of een guilty treasure…

  To go
  Neem de tijd om te genieten van je yoghurt of shake in een gastvrije en inspirerende omgeving. Charlotte trakteert je op een gulle lach en ook dat tekent de gemoedelijke sfeer bij Lots of Yoghurt. Zwolle heeft er een place to be bij. Geen tijd om even te zitten? Geen probleem: de yoghurts en shakes zijn er ook ‘to go’!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply