Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Life is too short to have boring hair

  Primeur Kappers is gevestigd in de wijk Marsdijk en is er voor zowel dames als heren en kinderen. Het team, bestaande uit 14 kapsters, staat voor je klaar om je een geweldige coupe te geven!

   

  Even voorstellen
  Oprichter Mieke Ziengs: ‘Ik was vanaf 1983 kapster, en inmiddels heeft mijn dochter Jill de dagelijkse leiding. Zelf help ik nog op andere manieren in de zaak. We willen niet zomaar een kapsalon zijn maar een beleving creëren voor onze klanten. We vragen ons dan ook voortdurend af hoe we de klanten het best van dienst kunnen zijn, en dat heeft in het verleden al geleid tot een aantal verhuizingen. Enige tijd geleden hebben we ervoor gekozen om ook op zondagen geopend te zijn, en dat blijkt een schot in de roos! Hiermee zijn we ook de enige kapsalon van het Noorden.’

  BarberShop en KidsCorner
  Mannen kunnen in de kapsalon ook terecht voor een knipbeurt, scheerbeurt of een geurtje. Kinderen kunnen een knipbeurt krijgen in een toffe motorknipstoel. Zo wordt naar de kapper gaan extra leuk!

  Bijzondere service
  Twee kapsters van het team hebben een dermatologieopleiding gevolgd, waardoor ze ook advies kunnen geven rond moedervlekken of andere verdachte plekjes op het hoofd. Eventueel kunnen zij doorverwijzen naar een arts of huisarts.

  Openingstijden
  Maandag tot en met vrijdag 8.30 – 20.00 uur
  Zaterdag 8.30 tot 17.00 uur
  Zondag 12.00 tot 16.30 uur

  Eigen magazine
  In november 2018 verschijnt een eigen magazine van Primeur Kappers!

   

  Review

  ‘Helemaal blij’

  Op het laatste moment nog een afspraak kunnen maken. En ben erg tevreden. Mieke heeft m’n haar geknipt en Jill heeft het gekleurd. Ik ben echt in de watten gelegd en helemaal blij met het resultaat. M’n haar valt mooi en de kleur is heel natuurlijk. Bedankt Mieke en Jill!

  Betty

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply