Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Life is too short to look boring
  Rate this post

  Met de feestdagen wil je er natuurlijk op je best uitzien. Dan is het goed om te weten dat er allerlei mogelijkheden zijn waardoor je mooi voor de dag kunt komen!

  Verfraai je wenkbrauwen
  Wenkbrauwen zijn het belangrijkste van je gezicht: die bepalen je uitstraling. Laat je wenkbrauwen prachtig modelleren in de juiste vorm. Ben je niet gezegend met mooie, volle wenkbrauwen? Laat je wenkbrauwen dan opvullen met prachtige wenkbrauwextensions.
  Met wenkbrauwextensions werkt het net als met wimperextensions: kleine, synthetische haartjes worden één voor één bevestigd aan je eigen wenkbrauwhaartjes. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de ­wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. De wenkbrauwextensions blijven maximaal 2 tot 3 weken zitten, afhankelijk van je levensstijl, haar- en huidtype en andere factoren. Ga je voor een natuurlijke look? De 3D-hairstroke-wenkbrauwtechniek is een speciale techniek die een mooie look geeft. Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een minerale pigment tussen de bestaande haartjes in, zodat je wenkbrauwen er mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

  Mooie, lange wimpers
  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!
  Met de ‘one-by-one’-techniek worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, en met 3D-wimperextensions worden er meerdere haartjes op 1 natuurlijk haartje bevestigd.

  Hairextensions
  Altijd al een mooie, volle bos haar gewild? Maak je look compleet met prachtige hairextensions. Met de extensions kun je het haar niet alleen flink verlengen, maar ook meer volume geven. De extensions worden één voor één in je haar gezet, of door middel van weaving met behulp van een haarmatje.
  Flip-in-hair is ook mogelijk. Hiermee krijg je in een handomdraai lang steil haar of een prachtige bos krullen. Het systeem werkt met een onzichtbare draad, die over het hoofd gedragen wordt. Flip-in-hair is er in allerlei lengtes, kleuren en modellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply