Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Life isn’t always perfect but your outfit can be
  Rate this post

  Hi there! Mijn naam is Angela, ik ben 29 jaar jong en ben al ruim 8 jaar de trotse eigenaresse van Bolses. In 2009 ben ik mijn winkel begonnen in het Stadshart van Maassluis.

  Het historische centrum van de mooiste stad aan de Waterweg is een plek waar ik niet meer weg zou willen. Daarom ben ik extra dankbaar dat ik dit jaar de kans heb gekregen om samen met mijn lieve man Stefan een prachtig woon-winkelpand te kunnen kopen in de Nieuwstraat. Stilstaan is achteruitgaan en daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Al jaren kan mijn bedrijf bestaan, dankzij mijn vaste klanten, en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik hoop dat ik nog jaren mijn passie mag blijven uitoefenen en ik hoop je snel te mogen begroeten!

  Maak kennis met ons assortiment
  Sinds begin dit jaar verkopen wij de kleding van Dayz. Dayz is een nieuw Nederlands vrouwenmodemerk dat niet collectie- of seizoensgebonden is, maar het hele jaar door ‘fresh fashion’ biedt die aansluit bij de levensstijl van de modebewuste vrouw.

  Naast Dayz gaan we ook maandelijks voor de laatste fashion-musthaves naar het buitenland! Daar scoren we dan de tofste items voor ons eigen label FEM. Door onze kleinere, snel wisselende collecties blijf je voor een heel leuke prijs tozch uniek!

  Heb je panty’s nodig om jouw outfit compleet te maken? Onze Oroblu collectie biedt artikelen voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Elegantie, klasse, zachtheid, draagcomfort, duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau karakteriseren de producten van dit prachtige merk.

  Bij een leuke outfit hoort natuurlijk ook een mooi paar schoenen. Van hippe brogues tot classy boots en toffe sneakers: Fabulous Fabs heeft het allemaal! Deze schoenen zijn gemaakt van kunststof en hebben een uitstekende pasvorm, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding optimaal is.

  Je outfit is pas écht compleet door de perfecte tas! Bij ons vind je alleen échte lederwaren, de crème de la crème van de tassen. Of je nu zoekt naar een klassieker model dat geschikt is voor je werk of juist een stoere handtas voor iedere dag: bij ons vind je het allemaal! Naast handtassen en werktassen hebben wij ook een uitgebreid assortiment clutches voor ieder feestje of een bijzondere gelegenheid. We hebben een groot assortiment tassen en portemonnees, gemaakt van de mooiste leersoorten. Ons aanbod in tassen en porte­monnees voor hem en haar is opgebouwd uit onder andere de waanzinnige merken By LouLou, X-works, Cowboysbag en Secrid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply