Rate this post
 • LifeCoaching voor vrouwen
  Rate this post

  Ik krijg meer vrouwen dan mannen in mijn coachpraktijk Zin Lifecoaching. Niet omdat vrouwen minder aan kunnen dan mannen. De vrouwen die in mijn praktijk komen, zijn juist sterke vrouwen: supermanagers van hun gezin, trouwe werkneemsters en veelal de relatie bewakende partners binnen hun vaste relatie.

  Waarom dan toch vaker vrouwen in mijn coachpraktijk? Omdat wij vrouwen biologisch gezegend zijn met een prachtig talent. Wij kunnen namelijk goed multitasken. Mooi natuurlijk! En toch… zit er een addertje onder het gras. Dit talent van ons neigt ernaar zich tegen onszelf te keren. We doen het wel eventjes, want dat is ons talent. We trekken steeds meer zorg- en werktaken naar ons toe. Ondertussen vergeten we onze eigen grens en lopen we onszelf voorbij. Het gevolg is oververmoeidheid en stress. Met een dreigende burn-out op de loer.

  Klantervaring
  Ines *, moeder, partner en Hoofd Human Resources: ‘Ik kwam bij Zin Lifecoaching terecht, omdat ik was vast­gelopen. Ik was dodelijk vermoeid en wist niet waar ik moest beginnen om alles weer op een rijtje te krijgen. Een dreigende burn-out! Zo startte ik mijn coachtraject. De coaching heeft me geholpen om alles in een breder perspectief te plaatsen, zodat de situatie voor mij helder werd. Naast heel praktische aanwijzingen liet Marleen mij, door verschillende gesprekken, oefeningen en werkwijzen direct voelen en ervaren. Dit hielp mij enorm om de zaken helder te krijgen en mijn gevoel en mijn verstand steeds beter aan elkaar te verbinden. De coachsessies hebben geholpen in een tijd dat ik het zelf even niet meer kon. Ik heb duidelijkheid gekregen in mijn issues en leerpunten. De coaching heeft me in staat gesteld het nu weer zelf te doen.’

  Resultaat in paar sessies
  Zo’n resultaat is vaak al in een paar sessies bereikt. Dit komt door het unieke van LifeCoaching. De coaching is creatief, to-the-point en steekt in op het denken en op het voelen. Het schuwt ook de spiritualiteit niet, als dit relevant is. Het is allemaal nodig om tot zelfinzicht te komen, inclusief die in de eigen valkuilen en belemmeringen. En natuurlijk is het nodig om een verandering te bereiken: het vinden van een juiste balans.

  Omdat mijn nieuwe website ­onder constructie is, kun je op mijn Facebook­pagina (Facebook.com/zinlifecoaching) meer informatie vinden over Zin Lifecoaching en over de andere diensten die ik aanbied, waaronder hypnotherapie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply