Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lijnen zonder hongergevoel
  Rate this post

  Mijn naam is Coos van den Heuvel. In 2008 kreeg ik problemen met mijn spataders. Na drie operaties in korte tijd was ik de nodige kilo’s aangekomen, waar ik niet blij mee was. Ik probeerde Modifast en Weight Watchers, maar nooit met het gewenste resultaat, totdat ik van mijn vriendin hoorde van Cambridge. Eindelijk een programma dat wél werkt!

  Ik begon in 2012 met Cambridge 500, en met gemak viel ik iedere week af zonder hoofdpijn en zonder hongergevoel. Dat resulteerde in gewichtsverlies van 24 kilo in 5 maanden tijd. En het is er nog steeds af! Het betekent voor mij, dat ik goed in mijn vel zit. Omdat ik dit gevoel graag wil delen, ben ik zelf Consulente geworden.

  Gewichtsbeheersing
  Het Cambridge Weight Plan is in de jaren zeventig ontwikkeld door voedingswetenschapper dr. Alan Howard aan de Cambridge-universiteit in Engeland. Het dieet is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel, veilig en gemakkelijk willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is gewichtsbeheersing. Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven; letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Ik begeleid en ondersteun je als Cambridge Consulente daarbij.

  Geen calorieën tellen
  Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Begeleiding
  Het Cambridge Weight Plan is een medisch uitgebalanceerd dieet, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Wij gaan samen kijken, op basis van jouw levensstijl en je persoonlijke wensen, welk programma bij jou past. Tijdens dit afvalproces begeleid ik je, en bereid ik je alvast voor op gewichtsbehoud.

  Ben je ook nieuwsgierig of dit voor jou de oplossing kan zijn, neem dan contact met me op. Ik ga graag samen met jou de strijd aan om ervoor te zorgen dat jij ook jouw doel bereikt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply