Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Linden Yoga helpt bij stress
  Rate this post

  Stress is een natuurlijke reactie. Op het moment dat er een bedreiging plaatsvindt, worden hormonen aangemaakt, die ervoor zorgen dat het lichaam klaar is voor een noodreactie. Zij verhogen de bloeddruk, versnellen de hartslag en activeren de spieren: het lichaam is klaar om te vluchten of te vechten. Een zekere hoeveelheid stress kan ook de prestaties en (werk)plezier verhogen.

  Als stress te lang, te hevig of te vaak voorkomt, ontstaan er klachten als slapeloosheid, hart­kloppingen, spierpijn, hoofdpijn, aanhoudende vermoeidheid, gejaagdheid, snelle geëmotioneerdheid en angst. Te lang voortdurende stress zorgt ervoor dat het lichaam niet kan herstellen en alert en geactiveerd blijft.
  Vind je het moeilijk te ontspannen? Ben je ­langere tijd gestrest of heb je (lichamelijke) ­klachten? ­Tijdens de yogalessen leer je je ­ademhaling ­bewust te gebruiken, beter te concentreren en te ontspannen. Je lichaam wordt ook soepeler en sterker.
  Als je regelmatig yoga beoefent, zul je waarschijnlijk effecten merken als een rustigere geest, meer energie, een diepere slaap, betere focus op het werk en een betere lichaams­houding. Al met één keer per week merk je de positieve invloed van yoga. Door mijn persoonlijke aanpak en de kleine groep zijn mijn yogalessen geschikt voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. In de rustige lessen ligt de nadruk op adem­haling, ontspanning en soepelheid. In de dy­namische lessen op lenigheid, sterker worden en ademhaling.

  Ik geef lessen van maandag tot en met vrijdag in de ochtend, middag en avond. In het weekend is er regelmatig een workshop. Neem gerust contact met mij op voor advies. Mijn studio ligt in het centrum van Alphen aan de Rijn. Meer informatie vind je op www.lindenyoga.nl
  of bel me op 06-22560506.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply