Rate this post
 • Lingerie in warme winterkleuren
  Rate this post

  Iedereen wil in december er nét wat leuker uitzien. Dat geldt ook voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. Deze vrouwen zijn bij KMI aan het goede adres!

  Warme en stijlvolle kleuren
  Momenteel hangt onze winkel vol met prachtige lingerie. Juist in die warme en stijlvolle winterkleuren. Denk dus aan rood, zwart en ivoor. Sommige artikelen zijn voorzien van kant, andere zijn eenvoudig en strak van vormgeving. Maar allemaal geven ze u een optimaal draagcomfort en beschikken ze over een pocket waar uw borstprothese onzichtbaar in past. Ook sport-BH’s en postoperatieve BH’s (met voorsluiting) behoren standaard tot ons assortiment.

  Want je goed voelen en dit ook uitstralen, begint bij het begin. En dat is goede lingerie, waarin u zich goed en comfortabel voelt. Ook als u een borstprothese draagt. Misschien wel juist als u een borstprothese draagt.

  Borstprothese
  Draagt u al langer een borstprothese? Past deze dan nog wel goed bij uw lichaam? In de loop der jaren verandert uw lichaam namelijk. Daardoor kan het zijn dat u een andere maat of vorm van prothese nodig heeft. Ook kan uw huidige prothese in de loop der jaren wat minder mooi van vorm zijn geworden. Vraag daarom onze gediplomeerde mammacare adviseuses om advies. Wij hebben een ruime voorraad borstprotheses, zodat u ter plaatse kunt zien wat een (andere) borstprothese voor u doet.

  Behandeling littekens
  Maar misschien bent u nog zoekende en belemmeren diverse klachten u in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld door het operatielitteken, of u heeft zware en branderige armen vanwege oedeem. Dat heeft natuurlijk ook zijn weerschijn op uw uitstraling.

  Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze huidtherapeuten. KMI is gespecialiseerd in oedeembehandeling en littekens na operatie. Daardoor weet het team exact wat de beste behandelmogelijkheden voor u zijn. We hebben vestigingen in Nieuwegein en IJsselstein en via de online agenda plant u direct uw afspraak in. Veel aanvullende verzekeringen vergoeden behandelingen door een gediplomeerde huidtherapeut en tijdens de gratis intake bespreken we dit direct met u.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply