Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Lingerie is belangrijker dan je denkt

  Heb jij je weleens gerealiseerd hoe belangrijk lingerie is? Al zit het veilig verstopt onder je outfit, toch kan het zich lelijk aftekenen wanneer je niet de juiste maat en materialen draagt. En dat leidt behoorlijk de aandacht af van wat jij als carrièrevrouw wilt uitstralen. Of het maakt die prachtige feestjurk gelijk een stuk minder chic.

  Shapewear
  Het geheim van de juiste lingerie is dat het je pluspunten benadrukt en je minpunten juist verbloemt. Het draagt heel mooi onder een nauwsluitende feestjurk, maar is ook goed draagbaar onder je dagelijkse kleding. Dat buikje, dat je na je laatste zwangerschap niet meer weg getraind kreeg, is ineens weer mooi vlak. Zorg ook dat je de juiste bh onder je kleding draagt. Je wilt immers niet dat die blote rug van de jurk, die jij voor dat feest hebt aangeschaft, wordt ontsierd door de schouderbandjes van je bh. Neem daarom je aankoop mee naar Scholma Lingerie en laat je adviseren. Wellicht is een strapless exemplaar een goed alternatief. Veel vrouwen zijn daar wat huiverig voor, vanwege slechte ervaringen uit het verleden. Maar de strapless bh’s van tegenwoordig geven juist veel steun door een breed rugpand en zakken niet meer af doordat er een siliconen randje in zit.

  Kleuren en materialen
  Het blauw, dat we dit najaar veel zien, wordt ook wel het ‘nieuwe zwart’ genoemd. Is blauw niet jouw kleur? Kies dan voor rood, groen, taupe of een chique dierenprint. Scholma Lingerie heeft een groot assortiment aan gladde bh’s, maar er is ook veel keuze in luxueus kant. Sommige bh’s hebben zelfs zulke prachtig bewerkte schouderbandjes, dat deze best gezien mogen worden.

  Tip van Margriet
  Margriet Scholma: ‘Kijk in het najaar eens kritisch je lingerielade na. We hebben een erg warme zomer achter de rug. De kans is dan ook groot dat je meer getranspireerd hebt dan anders en dat, in combinatie met huidvetten, is funest voor het elastan in je bh. Het wordt als het ware compleet ‘weggevreten’. Het rugpand wordt vaak als eerste slap en biedt daardoor weinig steun meer. Twijfel je of jouw bh’s er nog een seizoen mee door kunnen? Breng ze gewoon even langs, dan kunnen wij je adviseren.’

  Scholma Lingerie
  Al meer dan 50 jaar voorzien de vakkundige medewerkers van Scholma Lingerie iedere vrouw van advies op het gebied van lingerie, badmode en borstprotheses. De uitgebreide collectie, van onder andere de merken Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Freya, Rosa Faia en Amoena, biedt mogelijkheden voor vrouwen in alle leeftijden, maten en vormen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply