Rate this post
 • ‘Lingerie’ of ‘ondergoed’?
  Rate this post

  Zeg jij ‘lingerie’ of heb jij het over ‘ondergoed’? We zouden de vraag ook anders kunnen ­formuleren: geef jij de voorkeur aan sexy zijde en kant, dat ­behalve de functie van underwear vooral een ­verleidingsfunctie heeft, of ga jij voor degelijk en comfortabel katoen als onontbeerlijk en nood­zakelijk onderdeel van je dagelijkse outfit?

  Zeg jij ‘lingerie’ en denk je dan aan verleiding, aan passie, aan zwoele blikken en aan een romantisch dineetje waarvan je al weet hoe het zal eindigen? Kortom, denk jij aan een romantisch plaatje waarin sensuele kanten coulottes en bustiers steevast voorkomen? Denk jij aan de feestdagen in december, aan rode slipjes en doorzichtige negligés? Denk jij aan de cultfilm ‘9½ weeks’? Of aan Kylie Minogue in de gecensureerde reclamefilm voor het lingeriemerk ‘Agent Provocateur? Of aan de inmiddels folkloristische en misschien wel al te Amerikaanse show van Victoria’s Secret?
  Of zeg jij liever ‘ondergoed’? En denk je aan comfortabele katoenen onderbroeken, misschien zelfs wel oversized en allesbehalve sexy (een goed voorbeeld van een verwoede onderbroekendraagster is Bridget Jones)? Ben jij het type van de steun-bh’s met stevige cups en de luie avonden in pyjama op de bank met een paar repen chocolade, een bak ijs en een of ander saai programma op televisie?

  Jouw persoonlijkheid
  Clichés? Misschien. Lingerie versus ondergoed. Verleiding versus gemak. Vertel ons welk woord jij gebruikt, ‘lingerie’ of ‘ondergoed’, en wat jij onder je kleding draagt, en wij zullen je zeggen wie jij bent. Zo kunnen we de inhoud van dit korte artikel samenvatten. Want de kwestie van ‘underwear’ is meer dan een simpele kledingskwestie. Er zit een ware levensfilosofie achter, en jouw keuze onthult heel wat over jouw persoonlijkheid.

  Altijd voorbereid
  Zo zijn er vrouwen die altijd en overal sexy lingerie dragen – in wat voor situatie ze zich ook bevinden. Het zijn de sexy types. De vrouwen die altijd voorbereid zijn op een spannende ontmoeting. Het type vrouw waar de mannen hun hoofd voor omdraaien (misschien wel om ze na te fluiten), ook al is op het eerste gezicht niet duidelijk dat onder het bloesje of truitje een klein en verleidelijk kanten gevalletje schuil gaat dat veel meer doet dan alleen maar steun geven aan de boezem. Anderen kiezen alleen voor lingerie voor ‘speciale gelegenheden’. Zij weten hoe ze een man moeten verleiden, maar reserveren speciale, intieme momenten alleen voor hun eigen man, die man die hun hart gestolen heeft. En dan zijn er ook nog vrouwen die de voorkeur geven aan uniseks-onderbroeken die in verpakkingen van 25 stuks per keer verkrijgbaar zijn, maar dat is weer een heel ander verhaal..

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply