Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Liposuctie zonder operatie!
  Rate this post

  Je kent het probleem: wat je ook doet, die probleemzone krijg je niet weg. Lovehandles, zwembandjes en zadeltassen zijn de meest voorkomende problemen. Liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke ­bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen…

  Het 3-in-1 afslankconcept is hét alternatief. Het is een ­behandeling met het effect van liposuctie, maar dan zonder gevaarlijke operatie. Keep Fit combineert 3 technieken voor plaatselijk afslanken in 1 behandeling. Dat maakt het zo effectief!

  De voordelen:
  – al na 1 behandeling meetbaar resultaat
  – doelgerichte aanpak van probleemgebieden, zoals heupen, billen, buik en dijen
  – hét alternatief voor liposuctie voor mannen en vrouwen
  – geen operatie, injecties of littekens
  – veilig, pijnloos en betaalbaar
  – verlies in centimeters, zonder sporten
  – zeer plaatselijke behandeling mogelijk
  – reductie van cellulitis
  – geen medische ingreep, geen bijwerkingen

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
  Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is ­afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bereiken. ­Tijdens het consult wordt dit met jou besproken en wordt in overleg een behandelplan samengesteld.

  Over Keep Fit
  Keep Fit is een kleine praktijk, gevestigd aan de Molenweg 10A in Monster. De praktijk wordt gerund door Dennis Roeling (41), die naast de praktijk woont, samen met zijn vrouw en zoontje. Inmiddels runt hij de praktijk al twaalf jaar, want twaalf jaar geleden begon hij met het geven van spierherstelmassages. Later is hij zich ook gaan specialiseren in voeding en het plaat­selijk afslanken.
  In Keep Fit wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Daarnaast is er altijd ­1-op-1-begeleiding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply