Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Lippen om te zoenen!’
  Rate this post

  Zo rond mijn 40ste merkte ik dat mijn lippen niet meer zo vol en mooi waren als toen ik jonger was. Vroeger hoefde ik mijn lipstick alleen maar te gebruiken om mijn lippen mooi te kleuren, maar ik merkte dat ik steeds vaker meer lippenstift gebruikte dan mijn mond groot was, gewoon om er maar voor te zorgen dat het leek alsof ik grotere lippen had…

  Een kennis wees me op de mogelijkheid om mijn lippen te laten opvullen. Ze had dat een half jaar eerder laten doen bij Medica Estetica, en ze was heel tevreden over het resultaat en de manier waarop ze daar geholpen is. Nou, dat kon ik me voorstellen, want ze had mooie volle lippen, en ik kon niet zien dat ze daarvoor een behandeling gehad had. Ze had me nieuwsgierig gemaakt, en ik ben op internet gaan kijken om meer te weten te komen over deze behandeling.

  Toen ik me ervan verzekerd had dat dit een goede oplossing zou zijn voor mij én dat ze daar bij Medica Estetica goed werk verrichten, heb ik een afspraak gemaakt en ben ik erheen gegaan. Maar dat ging soepeltjes! Na de intake kon ik behandeld worden, en na een uur was het al klaar. Het zag er prima uit. Wel kreeg ik te horen dat ik over een half jaartje weer terug zou moeten komen om het resultaat te houden. Maar dat vind ik geen probleem. Nu heb ik weer lippen om te zoenen!

  Marjan (45 jaar)

  Cosmetisch arts Kamran Firdausi
  Dokter Kamran Firdausi is cosmetisch arts bij Medica Estetica. Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in zijn geboorte-stad Rotterdam. Al tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter Kamran Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Hij heeft daarvoor diverse cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Met meer dan duizend behandelingen per jaar kan hij een ervaren cosmetisch arts worden genoemd.

  Volle lippen: wie wil die nou niet? Als jij gezegend bent met dunne lippen, dan kun je veel tijd en moeite steken in het opvullen van je lippen met lippotlood en lipstick. Maar er zijn methoden die makkelijker en mooier zijn!

  Voor behandelingen met botox en injectables kun je bij Medica Estetica terecht. Eén van de behandelingen is de lipvergroting of lipopvulling met een hyaluronzuurfiller. Deze kan worden uitgevoerd worden op vier plaatsen, afhankelijk van de vorm van je lippen en jouw wensen. Door de verfijnde injectietechniek wordt de pijn tot het minimum beperkt. Indien nodig kun je een verdoving krijgen.

  1. Door het buitenste randje van de lip op te vullen, neemt het lippenrood toe.
  2. Door de overgang van het binnenste naar het buitenste lipslijmvlies op te vullen, neemt het volume van de lip toe.
  3. Door de binnenzijde van de lip op te vullen, wordt de lip wat meer naar buiten geduwd.
  4. Door het ‘philtrum’, de twee verticale heuveltjes die van de neusgaten naar de bovenlip lopen, op te vullen, krijgen je lippen een sensuele uitstraling.

  Langdurig resultaat
  Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Een lipvergroting of lipopvulling is een veilige behandeling. De dag zelf en de eerste twee dagen na de behandeling kunnen je lippen extra gezwollen zijn. Ook kan er soms een blauw plekje ontstaan door de naaldenprik. Dit trekt na enkele dagen weg. Jouw volle lippen houden gemiddeld zes maanden stand. De precieze duur verschilt echter per persoon. Indien gewenst kun je altijd een nieuwe behandeling ondergaan. Na een tweede behandeling blijft het resultaat vaak tot wel een jaar aanwezig. Lippen zijn binnenin net als een spons. De filler vult de eerste keer de gaatjes op en legt daarmee een fundering. Daarom zie je na een eerste behandeling altijd minder resultaat dan na vervolgbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply