Rate this post
 • Lippen om te zoenen
  Rate this post

  Iedereen op social media lijkt tegenwoordig volle lippen te hebben, of ze nou opgemaakt zijn voor een fotoshoot of kiekjes nemen op het strand. Ondertussen lijkt het voor jezelf haast onmogelijk om voor langer dan een uur volle lippen te hebben. Elke ochtend sta je voor je spiegel met een lipliner, lipstick en gloss, maar een regenbui en een kopje koffie later is er niks meer van over.

  Nu ben je misschien bang dat lipfillers de enige oplossing zijn, maar dat vind je toch wel een grote stap. Daarnaast geven fillers je wellicht niet het resultaat waar je voor wilt gaan. Wat moet je dan? Bijna iedereen weet dat je wenkbrauwen permanent kan laten bijwerken, maar wist je ook dat dit voor je lippen ook mogelijk is?

  Permanente make-up
  Het is de droom van vele vrouwen: gewoon wakker kunnen worden met de make-up al perfect op het gezicht. Maar het kan ook daadwerkelijk de realiteit worden. Met permanente make-up worden pigmenten ingebracht in je huid. Zo kunnen wenkbrauwen haartje voor haartje worden nagemaakt, en ook eyeliner kan gepigmenteerd worden, van een lijntje tot aan een echte ‘wing’. Gemiddeld zijn er twee of drie behandelingen nodig. Binnen de kortste keren draag je jouw favoriete make-up elke dag met je mee.

  Jouw lippen weer in vorm
  Je bent met een unieke vorm lippen geboren, maar met permanente make-up kun je jouw lippen vormen naar hoe jij ze het liefste zou hebben. Zo kunnen asymmetrische lippen worden aangepast zodat ze in balans zijn. Maar ook kunnen smalle lippen optisch voller gemaakt worden. Wist je trouwens, dat naarmate je ouder wordt, je lichaam minder collageen aanmaakt? Hierdoor worden je lippen smaller. Dus ook als je met volle lippen bent geboren, kan op den duur permanente make-up voor jou een redmiddel zijn.

  Kies je kleur
  Met de jaren kan de lipstickcollectie behoorlijk groeien en voordat je het weet heb je een hele bak vol. Van beige tot knalroze, elke kleur is aanwezig. Maar toch gebruik je toch steeds dezelfde kleur die je elke dag meeneemt in je tas, want die past gewoon goed bij jou. Waarom zou je die kleur dan niet permanent jouw kleur lippen laten maken? Zeker als je van jezelf bleke lippen hebt, kan het fijn zijn om ze weer een frisse kleur te geven.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken
  – weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle lippen of wenkbrauwen heeft
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt

  Geen omkijken meer naar
  Natuurlijk kun je bij Chreties Colors ook terecht voor permanente make-up voor het verfraaien van je wenkbrauwen of een permanente eyeliner. Dat biedt veel voordelen: als je sport, loopt je make-up niet uit bij het transpireren, je kunt een duik in het zwembad of de zee maken terwijl je uitstraling intact blijft, en het scheelt ook nog eens echt tijd in de ochtend!

  Chreties Colors
  Chretienne Hesselberth is sinds 2009 gediplomeerd pmu-specialist. Nog steeds blijft ze masterclasses en trainingen volgen om up to date te blijven in de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de wereld van pmu. ‘Elk gezicht is anders, net zoals iedereen anders is. Dat maakt het steeds mooi om op zoek te gaan naar de beste manier om de pmu aan te brengen. We gaan aan de slag tot je helemaal tevreden bent, zodat je dat tevreden gevoel iedere dag kunt behouden!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply