Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word die rimpeltjes en lijntjes de baas!
  Rate this post

  Ineens zie je het. Waar je huid voorheen altijd zo glad als een perzikhuidje was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  De specialist aan het woord
  ‘Elke huid is anders, en heeft ook een andere behoefte,’ vertelt huidspecialist Kim Kossen. ‘Meta Therapy Dermatude is een uiterst effectieve anti-agingbehandeling tegen huidveroudering, die trouwens ook erg goed in te zetten is als een preventieve onderhoudsbeurt voor je huid. De algehele conditie van je huid wordt op een pijnloze manier verbeterd. Maar daarnaast is de behandeling erg geschikt om rimpels, lijntjes en andere oneffenheden te bestrijden. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een speciale naaldmodule. Om precies te zijn, maak ik met ultradunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in je huid. Deze gaatjes ziet je huid als een soort beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. En dat is nou precies de bedoeling! Want nu wordt namelijk de productie van collageen en elastine geactiveerd. Dit zijn de bouwstoffen die je huid helpen om zich van binnenuit te verjongen. Bovendien worden er tijdens de behandeling actieve werkstoffen in je huid gebracht in de vorm van zogenaamde ‘Subjectables’. Deze zorgen ervoor dat er gericht kan worden gewerkt aan jouw specifieke huidprobleem. Vaarwel rimpels en fijne lijntjes dus! Je kunt de Meta Therapy Dermatude behandeling als een opfrisser volgen. Al direct na de behandeling ziet je huid er namelijk frisser, strakker en stralender uit. Maar voor het beste resultaat herhaal je de behandelingen om de vijf of zes weken. Zo blijven je collageen- en elastinevezels getriggerd om actief te blijven, en versnelt je celdeling. Hiermee blijf je je rimpels en huidverslapping zo lang mogelijk de baas, en geniet je zo lang mogelijk van een vitale en gezonde uitstraling.’

  Voordelen van Dermatude Meta Therapy
  – De methode is veilig en natuurlijk
  – Het resultaat is direct te zien
  – Je geniet van een korte behandelingstijd en korte herstelperiode
  – De methode is pijnloos
  – Weer kunnen genieten van een stralende en verbeterde huid
  – Geen wallen, littekens, kraaienpootjes of rimpels meer

  Resultaten
  – verminderen van voorhoofdsrimpels
  – verminderen van kraaienpootjes, fronslijntjes en lipplooitjes
  – verminderen van pigmentvlekken en sproeten
  – verminderen van droogtelijntjes (bijvoorbeeld rond je ogen)
  – egalere huidstructuur
  – fijnere poriën
  – liftend effect op je huid

  Toepassingen
  – diepe rimpels
  – fijne lijntjes
  – donkere kringen
  – verlies van elasticiteit
  – (acne)littekens
  – pigmentvlekken

  Huidverzorgingsstudio Be-U
  Wil jij ook weer genieten van een mooie, gezonde en stralende huid? Dan ben je bij Be-U op de juiste plek. Specialist op het gebied van huidverbetering Kim Kossen: ‘Mijn collega-huidspecialisten en ik gaan verder waar andere huidbehandelingen stoppen. Hierbij geniet je van een prachtig resultaat dat direct is te zien: een mooie, frisse en stralende huid. Behalve voor huidverbetering ben je bij Huidverzorgingsstudio Be-U ook aan hét adres voor huidverzorging, elektrisch ontharen, een kleurenanalyse en permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply