Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Live the life of your dreams now!
  Rate this post

  We zijn met het nieuwe jaar 2017 begonnen! Onze wens is het hele jaar rond gezond, gelukkig en in balans te zijn. Wat is jouw wens? ‘Je nieuwe ik’: hoe ziet die eruit voor 2017? Heb je al je voornemens op een rij? Weet je de doelen die je wilt bereiken? Heb je al een plan? 

  Dit is wat ik weet over een ieder van ons: we hebben de kracht om alles te bereiken wat we verlangen! Wat je nodig hebt, heb je al in je. ‘Live the life of your dreams now!’

  Er zijn allerlei uitdagingen in het leven waarvan je soms niet weet hoe je ermee moet omgaan: het bereiken van een gezond gewicht, het vinden van de balans tussen werk en privé, het hervinden van geluk als je het gevoel hebt dat je jezelf bent kwijtgeraakt of als je je somber voelt… Je hoeft het niet alleen te doen. Ik steun je hierbij met Spiritual Life Coaching. Ik ondersteun je en geef niet op totdat jouw

  wens in vervulling is gegaan. Als je niet weet wat je mag doen met je leven, help ik je erachter te komen wat het is dat jij de wereld te bieden hebt. Wacht niet langer. Bel vandaag nog en verander je wereld!

  Mijn naam is Nthabiseng Matube. Ik ben een warme, liefdevolle, gepassioneerde Spiritual Life Coach met een holistische benadering. Ik ben geboren en getogen in Lesotho, hou van mensen en heb een brede levens­- ervaring. Ik begrijp cultuurverschillen daardoor beter. Ik heb opleidingen afgerond op het gebied van Spiritual Life Coaching, voetreflexologie, holistische massage, yogatherapie en persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment werk ik als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk. In 2012 ben ik gestart met Innerbalance-Enschede.

  ‘Fijne sessies’
  Ik heb veel steun van Nthabiseng gekregen, door haar oprechte meeleven in mijn situatie. Ik was mijn vertrouwen kwijt, verloren, en die heeft ze me helpen te hervinden door trouw op een vaste tijd te skypen.Ook heeft ze geholpen bij het overzichtelijk maken van de weg te gaan naar de verhuizing die ik tegemoet ging. Inmiddels ben ik verhuisd en kijk ik terug op de fijne, gedegen sessies die ik samen met haar mocht hebben. Ze doet haar beroep als life coach eer aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply