Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Logopedie: meer dan ‘spraakles’
  Rate this post

  Alweer 10 jaar wordt er bij Jumelet Logopedie werk gemaakt van communicatie in de breedste zin van het woord. De allround logopediepraktijk is gevestigd in Bruinisse, Nieuwerkerk en St. Philipsland. De 4 jonge, enthousiaste logopedisten vinden het een uitdaging om kinderen en volwassenen te helpen met verschillende logopedische klachten.

  We merken vaak, dat mensen niet altijd op de hoogte zijn van de veelzijdigheid van ons vak. Er wordt vaak gedacht, dat je alleen in aanmerking komt voor logopedie als je een zwaar ‘spraakgebrek’ hebt; dat je bijvoorbeeld erg moet ‘slissen’ of stotteren om er baat bij te kunnen hebben. Echter, logopedie is meer dan spraakles. Spreken is een middel om contact te maken en om je kenbaar te maken.
  Bij Jumelet Logopedie kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht. Ons team werkt vanuit een duidelijke visie om iedereen te kunnen helpen en daarbij alle mensen met klachten op een positieve manier te benaderen. Bij kinderen staan plezier en een positieve ervaring centraal in de behandeling. Uiteindelijk vinden wij het hoogste doel van de therapie een verbetering in de communicatie van de cliënt met zijn omgeving.
  Annette Jumelet ervaart, dat beter leren ­spreken en communiceren bij kinderen vaak direct een verbetering van het gedrag oplevert en positief bijdraagt aan de sociale omgang binnen en buiten het gezin.
  Nieuw in ons aanbod voor ouders is ‘Smart Start’: workshops voor ouders rond het stimuleren van de taalontwikkeling en communicatie.
  Goed communiceren is gezond! Het zorgt voor een betere omgang met de directe omgeving en het verhoogt daarmee vaak het zelfvertrouwen en welbevinden van mensen :-).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply