Rate this post
 • Logopedische hulp voor jou en je kind
  Rate this post

  Vandaag de dag is een zeer betrokken samenwerking van speciale zorginstanties de sleutel tot een goede behandeling van jou en je kind. Logopediepraktijk Spijkenisse onderhoudt steeds meer en betere contacten in de zorg, en dit begint al bij de zorgverzekeraars.

  Logopediepraktijk Spijkenisse heeft bij elkaar 17 jaar logopedische ervaring in huis. Marcella Kamp, Suzanne Franken en Lindy Broos behandelen mensen met een hulpvraag op het gebied van taal, spraak, afwijkende mondgewoonten, lees- en spellingsproblemen, stem, communicatie, gehoor, stotteren, afasie en eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen. Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in Sensorische Integratietherapie en Nederlands ondersteund met gebaren (NmG).
  Het team streeft naar professionele en deskundige hulpverlening op een breed logopedisch gebied waarbij de cliënt centraal staat. Tevens is de praktijk actief gericht op communicatie met andere betrokkenen ten behoeve van een optimale zorgverlening.

  Vanuit de praktijk wordt er met regelmaat contact onderhouden met het Sophia kinderziekenhuis, Kentalis, Koninklijke Auris Groep, kinderfysiotherapie First Step, Integrale vroeghulp, MEE, Humanitas, orthodontisten, artsen, tandartsen en de lokale basisscholen. Door deze zeer betrokken samenwerking staan de cliënten centraal.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply