Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lomi Lomi massage laat je energie weer stromen
  Rate this post

  De blaadjes vallen van de bomen. Een tijd van terugtrekken, loslaten en weer opladen. Voel je spanning in lijf? Ben je druk, opgebrand of heb je weinig energie? Wil je sterker in het leven staan? Verwen jezelf dan nu met een Lomi Lomi-massage.

  Deze Hawaiiaanse massage kenmerkt zich door zachte lange golvende bewegingen. Jouw hele lijf wordt letterlijk van top tot teen in verbinding gebracht. Laat eens écht alles los! Geef jezelf deze ontspanning cadeau. Je gaat gegarandeerd weer opgeladen naar huis.

  Helende kracht van Lomi Lomi
  De Hawaiiaanse Lomi Lomi-massage maakt deel uit van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde en wordt in families aan elkaar doorgegeven. De zachte, intense aanrakingen werken diep in op je spieren, zenuwstelsel en zintuigen. Hierdoor laat je stress los op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau. De massage stimuleert jouw algehele vitaliteit en heft blokkades op. Dit geeft een gezonde balans tussen lichaam en geest.

  Van top tot teen ontspannen
  Bij de Lomi Lomi wordt jouw hele lichaam met een ruime hoeveelheid warme olie gemasseerd. Hierbij maakt de masseur voornamelijk gebruik van de zachte, vlezige kant van de onderarmen. De lange bewegingen zijn ritmisch, zoals de golven van de zee. Je lichaam komt door deze liefdevolle aanraking letterlijk in een ‘flow’ en tot ontspanning. Lomi Lomi is niet zomaar een massage; het is een ervaring, een ontdekking in je lijf die je niet meer loslaat!

  ‘Aloha’: van harte welkom!
  Ervaar de Lomi Lomi-massage nu zelf bij Praktijk de Diamant in Vlijmen. Je kunt een afspraak maken bij Léon van Rijswijk of Simone Sinjorgo. Ook een 4-handen-Lomi Lomi-massage van hen beiden behoort tot de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply