Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik loop weer als een kievit!’
  Rate this post

  Al enkele jaren had ik vreselijke last van Hallux Valgus, een afwijking waarbij de grote teen naar binnen groeit. Dat zorgt ervoor dat er een knobbel aan de buitenkant ontstaat, die tegen je schoenen aandrukt. En dat doet de hele dag pijn! Het voelt als ‘kiespijn in je voeten’ als je schoenen aan hebt. Dat is geen doen zo, en dus heb ik vorig jaar op internet gezocht naar een kliniek die me van de pijn af kon helpen.

  Ik kwam na wat zoekwerk terecht bij Annatommie mc, een kleinschalig centrum, en dacht ‘Dat staat me wel aan’. Ik wilde eigenlijk niet naar een ‘gewoon’ ziekenhuis, want daar is alles toch wel heel massaal en krijg je niet zoveel persoonlijke aandacht. Mijn huisarts vond het prima en gaf me een verwijzing. Na een intake ben ik in oktober geopereerd, en dat was een heel prettige ervaring!

  Toen ik aankwam bij Annatommie mc, kwam ik figuurlijk in een warm bad terecht. Ik kon gaan zitten aan de leestafel, en al binnen een half uur werd ik opgehaald. Er waren allemaal aardige mensen die me hielpen, inclusief de anesthesioloog die aan het operatiebed kwam. Dat bed was trouwens heerlijk verwarmd! Je hebt daar ook niet het idee dat je geopereerd wordt, want het is gewoon heel gezellig. Ik voelde me daar zó op m’n gemak!

  Bij de operatie is een botje in mijn beide voeten weer in de goede stand gezet. Dat ging heel prettig. Ik voelde er niks van. Alles is mooi recht geworden, en daarna was ik van alle klachten verlost. Ik kan mijn gewone schoenen weer aan loop weer als een kievit. Wat een verademing!

  Volgende week ga ik nog één keer heen voor controle. Dan neem ik een doos gebak mee voor het team voor de goede zorgen!

  Rietje (68 jaar) uit Zandvoort

  Snel weer in beweging
  Annatommie mc biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In vijf medische centra in het land werken orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostisch laboranten nauw samen. Door het ervaren medisch team, de korte lijnen en persoonlijke service bieden de centra patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel. Afhankelijk van de individuele situatie bepalen de orthopedisch chirurgen in overleg met de patiënt of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers: iedere beweging is anders en verdient een behandeling op maat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply