Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lopen op karakter
  Rate this post

  Schoenen maken jouw outfit helemaal af: een veel gehoorde uitdrukking. Je kunt het ook omdraaien: je kiest de outfit die past bij jouw schoenen. De schoen als basis!

  Shoesday Nijmegen staat voor originele, flamboyante schoenen met een eigen karakter. Eigenaresse Ayse is een gepassioneerd schoenendraagster en heeft een duidelijke mening over wat ze wel en niet mooi vindt. ‘Bij ons vind je geen standaard schoenen die je bij iedere schoenenwinkel kunt vinden. Als je saaie schoenen wilt vermijden en op zoek bent naar spannender schoenmateriaal, dan ben je bij Shoesday aan het juiste adres!’

  De mannenschoen als uitdaging
  ‘Voordat ik met mijn winkel begon, was ik altijd al geïnteresseerd in schoenen, en dan met name mannenschoenen. Begrijp me niet verkeerd: vrouwenschoenen zijn heel leuk, ik ben zelf een vrouw en heb mijn kast vol staan, maar mannenschoenen vind ik veel uitdagender. De meeste mannen hebben maar twee of drie types schoenen in hun kast staan: de sneaker, de nette schoen en de sportschoen. Dit kan veel spannender en origineler, mannen! Denk eens aan schoenen met een opvallende kleur of print, bijzonder materiaal of met een afwijkende kleur rand langs de zool. Durf op te vallen, je leeft maar één keer en daar horen geen saaie schoenen bij! Ik haal mijn collecties overal vandaan: uit Turkije, Italië of Duitsland. Daarbij ga ik altijd voor de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Ik wil dat het voor iedereen mogelijk is om er mooi en eigenzinnig bij te lopen.’

  Pak een tas
  ‘Naast schoenen heb ik een ruim assortiment tassen in de winkel. Vrouwelijke tassen die niet misstaan tijdens een avondje uit eten, maar ook casual tassen voor een dagje winkelen of dagelijkse tassen voor alle spullen die je niet kunt missen als je onderweg bent.’

  Trends 2017
  Deze zomer zie je prachtige schoenen voorbij komen. Goud en zilver gaan hand in hand met klassiek en platformzolen combineren moeiteloos met sneakers. De Brogues stelen de show met de combi van klassiek, een dikke witte zool en suède in pastelkleuren. Of ga voor nette schoenen in metallic, goud of zilver en ga stralend over straat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply