Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lopen wordt weer leuk!
  Rate this post

  Met 28 botjes aangevuld met banden, spieren, bloedvaten en zenuwen is de menselijke voet één van de meest gecompliceerde delen van het lichaam. Kindervoeten groeien razendsnel. Wist je dat de voeten in het eerste levensjaar al bijna de helft van de lengte hebben van de volwassen voet? De allerbeste training voor de voeten van opgroeiende je kind is lopen. Wanneer je kind last heeft van voetproblemen zoals een afwijkende voetstand, is dat niet heel vanzelfsprekend. Passend schoeisel kan het bewegen voor je kind heel wat prettiger maken. En: je kind komt er nog modieus mee voor de dag ook! Kijk je mee?

  Modieuze schoenen én optimaal loopcomfort

  Al meer dan 125 jaar is Van Asperen een begrip. Dit bedrijf gelooft in de combinatie van modieuze schoenen en een optimaal loopcomfort. In de winkel vind je een specifieke selectie schoenmerken, waaronder Greve, Durea, Aqa, Schneider, Hartjes, Piedi, Nudi, Footnotes en Finn Comfort en voor de kinderen Piedro, Giga, Twins en Trackstyle. Ook vind je bij Van Asperen schoenen in uiteenlopende wijdtematen. Bovendien kunnen alle kinder-, dames- en herenschoenen worden gereviseerd, aangepast of worden voorzien van op maat gemaakte inlays.

  Hulp voor álles wat te maken heeft met je voeten!

  Onlosmakelijk verbonden met Van Asperen Schoenspeciaalzaak is Yves Podotherapie. De experts kunnen je helpen met allerlei oplossingen voor pijnlijke voeten of andere voetproblemen. Het deskundige personeel voorziet je van een goed advies. Door de korte lijntjes met de podotherapeut, de medisch pedicure en de zorgschoenspecialist kan er altijd een effectieve oplossing worden gevonden voor jouw voet-probleem. Wil je weten wat Yves Podotherapie voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. 

  Maak kennis met Piedro!

  Hoewel de naam misschien heel exotisch en Frans klinkt, is ‘Piedro’ toch echt een oer-Hollands merk. ‘Pied’ staat voor ‘voet’, ‘ro’ is afgeleid van ‘Rotterdam’. Wat het kinderschoenenmerk zo bijzonder maakt? De schoenen zijn naast verschillende lengtematen ook verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Zo passen ze bij zowel brede als smalle voeten. Ook staan de schoenen bekend om de goede pasvorm: ze sluiten stevig om de hiel en hebben een goed contrefort (demping). Kinderen kunnen bij dit merk zelfs hun schoenen op kleur laten aanpassen. Ook bij voeten in twee verschillende maten biedt Piedro een oplossing.

  Goed om te weten is dat de schoenen van Piedro een uitneembaar anatomisch voetbed hebben. Dit voetbed geeft extra comfort en balans en zorgt ervoor dat de voet op de juiste plaats in de schoen blijft. En niet onbelangrijk: de schoenen van Piedro ogen jong, fris en modieus. Daarnaast heeft Piedro ook een collectie met leuke orthopedische schoenen. Dit zijn schoenen, laarzen en sandalen die speciaal ontworpen zijn om de voet te steunen en pijn en ongemak door voetproblemen te verminderen. Ben je benieuwd geworden? Loop dan eens binnen en laat je verrassen door het gevarieerde aanbod!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply