Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Los huidproblemen op, win aan schoonheid!
  Rate this post

  Niemand wil roodheid, irritaties of puistjes. Milieuvervuiling, stress, verkeerde voeding, slechte huidverzorging en een onevenwichtige pH-waarde brengen de huidflora vaak uit balans.

  More Beauty heeft met Probioderm van het Duitse topmerk Deynique een nieuw concept in handen, dat juist deze balans wil herstellen. Probioderm werkt voor zowel de huid en het lichaam als de geest. Allereerst wordt de huidflora in balans gebracht door probiotische voedingsmiddelen, die huidirritaties, roodheid en onzuiverheden aanpakken. Deze voedingsmiddelen bevatten speciaal geselecteerde bacteriestammen en vitamine B12. In de salon wordt tijdens de ProBioBalance®-behandeling het startsein gegeven voor een mooie gezonde teint.

  Het voorjaar is een mooi moment om te starten! Maak een afspraak, zodat je straks kunt genieten van een mooie, jeugdige, zuivere en fijne huidstructuur.

  Zelf thuis aan de slag
  Behandelingen in de salon vormen een deel van de oplossing voor een huidprobleem, maar voor een optimaal resulaat is het ook noodzakelijk dat je thuis aan de slag gaat met de juiste producten.
  Hiervoor gebruik je de volgende producten:
  – Probioderm serum. Hydrateert en herstelt de huid.
  – Probioderm crème. Met vitamine A en E met hoogwaardige plantaardige oliën. Beschermt onder andere tegen milieuvervuiling.
  – Cannaboil. Bevat hennepolie, die beschermt tegen ontstekingsprocessen.

  Klanten laten stralen
  More Wellness & Beauty van eigenares Josephine van Veldhoven is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty terecht voor:
  – Zuurstof OxSynergie
  – Pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – Permanent ontharen
  – Tatoeageverwijdering
  – Visagie & nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply