Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Love the skin you’re in!
  4/4 - (1 stemmen)

  Als jij ergens gelukkig van wordt, is het wel van de hele dag in de zon liggen. Je huid is hier helaas minder blij mee. Als je jouw huid na een zonnebad onder de microscoop zou bekijken, kun je de cellen bijna wanhopig naar je zien schreeuwen…

  Ook al is de zon slecht voor je huid, toch kun jij gerust blijven genieten van die heerlijk warme stralen. Je lichaam maakt er namelijk het broodnodige vitamine D door aan en je humeur krijgt een echte oppepper. Tegelijk verdient je huid, als jouw grootste orgaan van 1,5 tot 2 m2, de allerbeste verzorging en bescherming. Smeer je huid meerdere malen per dag in met een zonbeschermingsproduct met minimaal SPF 30. Daarnaast kan je nog veel meer goeds voor je huid doen en daar kan Praktijk voor huidtherapie Keuning jou bij helpen.

  Forever young
  Eén van de nadelige effecten van de zon op jouw huid is het ontstaan van pigmentvlekken: ontsierende, bruine vlekken waardoor je vaak ouder lijkt dan je bent. Pigmentvlekken zijn ophopingen van pigment en goedaardig. Er zijn gelukkig meerdere manieren om van deze vlekken af te komen. Praktijk voor huidtherapie Keuning maakt onder meer gebruik van de Forever Young BBL, waarbij ‘BBL’ staat voor ‘BroadBand Light’. Met deze methode kan onder meer huidbeschadiging door de zon, zoals pigmentvlekken of huidveroudering, aangepakt worden. Zo krijg jij weer een egale en strakkere huid!

  Over Praktijk voor huidtherapie Keuning
  Je kunt bij Praktijk voor huidtherapie Keuning terecht voor gekwalificeerde huidtherapeutische zorg. De medewerkers behandelen een breed scala aan huidproblemen om jouw huidaandoening het verminderen, oplossen of voorkomen van je huidaandoening. De praktijk is SEMH (Stichting Erkennings­regeling Medische Hulpmiddelen) -gecertificeerd, lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief in bij- en nascholing om de professionaliteit en kwaliteit hoog te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply