Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Love the skin you’re in!

  Er is toch niets lekkerder dan de hele dag ontspannen in de zon. Helaas is je huid hier minder blij mee. Als je jouw huid na een zonnebad onder de microscoop zou bekijken, kun je de cellen bijna wanhopig naar je zien schreeuwen…

  Je hoeft echter niet binnen te blijven om verantwoord met de zon om te gaan, want de zon is óók gezond: je lichaam maakt er namelijk het broodnodige vitamine D en het geluksstofje endorfine door aan en dat is goed voor je humeur. Wél doe je er verstandig aan om verantwoord om te gaan met de zon. Vermijd de hete zonuren tussen 12.00 en 15.00 uur en ga lekker lunchen in de schaduw of doe een siësta. Smeer je iedere 2 uur in met voldoende zonnebrandcrème, en opnieuw na het zwemmen. Dit geldt voor iedereen, maar zeker ook voor kinderen en jongvolwassenen. Zij hebben een snellere celdeling, waardoor schade door UV-straling minder goed gerepareerd kan worden. Huidverbranding moet daarom altijd voorkomen worden, om het risico op huidkanker op latere leeftijd te verkleinen.

  Goedaardige huidaandoeningen
  Hoe goed jij je huid ook beschermt tegen de zon, toch kun je pigmentvlekken en huidveroudering oplopen. Dit kan op verschillende manieren behandeld worden door de huidtherapeut, zoals door coaguleren, IPL en laser. Na de behandeling is je huid egaler en strakker en oogt het huidoppervlak jonger. Ook kan de huidtherapeut jou helpen als je kampt met ontsierende bindweefselafwijk­ingen, ouderdomsvlekken en -wratten of steelwratjes. Voor alle huidafwijkingen geldt: als je je zorgen maakt, laat de afwijking dan altijd checken door de huisarts.

  Camouflagemake-up
  Het kan gebeuren dat jij een huidafwijking hebt die niet te verwijderen is, bijvoorbeeld brandwonden of andere littekens. De zorgverzekeraar biedt dan een mogelijkheid tot aanschaf van camouflageproducten. Deze zijn dermatologisch getest en geschikt voor de zeer gevoelige huid. Je kunt met deze producten gewoon zwemmen of naar de sauna. De huidtherapeut kan jou leren hoe je zelf deze camouflagemake-up kunt aanbrengen.

  Behandelingen bij INCI Huidtherapie & Laser Kliniek
  Je kunt voor zowel medische als cosmetische behandelingen terecht bij INCI Huidtherapie & Laser Kliniek; met name voor acne-, oedeem- en ontharingsbehandelingen, maar ook voor huidverjonging, couperose, pigmentvlekken, lokale afslanking en vetverbranding door middel van cavitatie en laser, camouflagetherapie, brandwondenbehandelingen, chemische peelings, microdermabrassie en de behandeling van storende beenvaatjes.

  Wij streven naar een multicultureel cliëntenbestand. Daarom hebben wij onze apparatuur zorgvuldig uitgekozen om daarmee alle huidtypes, van licht tot donker, te kunnen behandelen. Wij zijn ook de trotse eigenaar van het enige laser-apparaat in Dordrecht dat verschillende huidtypes met verschillende huidaandoeningen kan behandelen.

  Ons Duetto MT EVO laserapparaat is medisch gecertificeerd en wordt ook onder andere in het Erasmus MC gebruikt. Dit apparaat bevat twee lasers. De Alexandriet laser is de gouden standaard voor het ontharen van de lichte huidtypes. Tevens wordt deze laser ingezet voor de behandeling van storende pigmentvlekken, die onder andere kunnen ontstaan door de zon. De tweede laser, de Nd:YAG, is uitermate geschikt voor het ontharen van de donkere en negroïde huidtypes, en bovendien zeer effectief voor de behandeling van vaatjes in het gezicht en op het lichaam.
  Om het comfort van onze cliënten te optimaliseren, gebruiken wij een krachtige koeling gedurende elke behandeling. De Duetto MT EVO laser maakt behandelingen effectief, minder pijnlijk en veiliger.

  Voor alle behandelingen bieden wij een gratis intake en eventueel een gratis proefbehandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply