Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Love the skin you’re in
  Rate this post

  Wat zie jij als je in de spiegel kijkt: een gezonde, egale huid of een grauwe huid met oneffenheden? En hoe belangrijk vind jij je huid? Allemaal vragen die je aan het denken zetten over jouw kostbare vel.

  Om jouw huid in optimale conditie te brengen, is het belangrijk om haar goed te verzorgen. Dit is een continu proces en vergt van jou een dagelijkse toewijding. Reinigen, verzorgen, gezond eten, stress vermijden en voldoende bewegen zijn hierbij belangrijke factoren. Daarnaast kun je voor snelle resultaten het beste gaan voor een kuur­behandeling, waardoor je huid binnen zes weken zichtbaar verbetert. Dat is snel!

  Diepe werking
  Bij Salon Jeanette wordt gewerkt met de topmerken Mura en La Colline. Deze producten zorgen er in relatief korte tijd voor dat de huid weer gaat functioneren zoals ze zou moeten doen. Eigenaresse Jeanette Koeman-Hoveijn: ‘Ik zweer bij deze producten omdat ze werken met respect voor de natuurlijke balans van de huid en een geweldig resultaat geven. Ik combineer ze graag met professionele apparatuur, zodat de hoogwaardige werkstoffen diep de huid ingesluisd kunnen worden. Dit werkt effectiever dan manuele behandelingen. Dat voel je en dat zie je!’

  Huidverjonging zonder naalden
  Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast. Vitaminen, mineralen en andere krachtig verjongende werkstoffen van plantaardige oorsprong worden hierbij de huid ingesluisd. Hierbij ­worden geen naalden gebruikt en bovendien is de behandeling volledig pijnloos. Mesotherapie werkt verjongend op lijntjes en rimpels, verhelderend op pigment en verstevigend op de contouren.

  Optimale combinatie
  Een andere topper op het gebied van huidverjonging is de Nuovapelle softlaser. Jeanette: ‘Deze laserbehandeling regenereert en verjongt de huid, ongeacht of de huid­veroudering van binnenuit of van buitenaf is ontstaan. De Nuovapelle is zeer effectief in het bestrijden van alle tekenen van veroudering door leeftijd en UV-stralen. De behandeling geeft direct een zichtbaar resultaat en op termijn zorgt het voor een structurele huidverbetering. Het apparaat werkt op basis van twee technieken: soft laser en bipolaire radiofrequentie. De Nuovapelle softlaser regenereert en verstevigt de huid terwijl de Nuovapelle bipolaire radiofrequentie de huid verjongt. Ik combineer de softlaser graag met mesotherapie, om zo een snelle en zichtbare huidverjonging te realiseren.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply