Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Luister naar het gefluister van je lichaam
  Rate this post

  Je hebt het druk, en de tijd die je hebt, besteed je dan ook aan je werk, je gezin, je familie. Maar echt tijd aan jezelf besteden, ja, daar is geen tijd voor. Je merkt dat je wat vaker eerder moe bent, soms zijn er wat irritaties, een spier begint af en toe wat te trillen… Het lichaam fluistert. Een burn-out ligt op de loer.

  Dik Zantingh: ‘Ik heb een tijd gehad dat ik niet genoeg naar mijn lichaam luisterde. Gelukkig ging ik op tijd naar de huisarts. Hij gaf aan dat ik een burn-out aan het ontwikkelen was. Ik moest op allerlei vlakken aan de slag. Op fysiek vlak (FQ): door de stress was ik meer gaan snoepen en eten en deed ik te weinig aan beweging. Maar ook op sociaal-emotioneel vlak (EQ): ik was me niet altijd bewust van mijn eigen emoties en ging daar dan ook niet altijd goed mee om. Op mentaal vlak (IQ): ik had een aantal belemmerende overtuigingen en gedachten, die drempels vormden om mijn einddoel te halen. En het vlak van zingeving (SQ): wat wil ik nu echt? Ben ik nog goed bezig? Deze ontdekking heeft bij mij een ommekeer teweeggebracht. Met hulp van een coach en door mijn opleiding tot Integraal Leefstijlcoach weet ik nu veel beter wie ik ben en wat ik wil. En daarmee kan ik ook beter mijn doelen en einddoel halen en sta ik vitaler en met meer balans in het leven.’

  Op woensdagavond 4 april en woensdagavond 2 mei inspiratieavond ‘Vit@al leven’, over luisteren naar je eigen lichaam, voeding, beweging en ontspanning. Aanvang 19.30 uur. Locatie: Zuideinde 18-18A, 7941 GH Meppel. Meer informatie: www.vitaaleninbalans.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply