Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Luister naar je lichaam
  Rate this post

  Een vrouw komt met hoofdpijn en spanning in de nek en is vaak moe. Zij werkt in het eigen bedrijf en heeft jonge kinderen. Dit is een zeer druk bestaan.

  Door de behandelingen met shiatsu en massage verdwijnt de spanning in de nek, schouders en bovenrug. Dit verlicht de hoofdpijn en deze is zelfs vaak verdwenen. Aanvullend pas ik voetreflexologie toe om onder andere de aandacht uit het hoofd te halen. Door maandelijkse behandelingen treedt er meer ontspanning op en worden de klachten verlicht. ‘Leven in ­balans’: dat is het levensmotto van Ellen. Mensen door middel van de behandelingen weer op weg te helpen om balans te vinden in lichaam en geest. Deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.
  Klachten kunnen op verschillende manieren ontstaan: door overbelasting, een ongeval of ziekte, en vooral in deze hectische en onrustige tijd ligt stress op de loer. Een hoge werkdruk en ook een soepel draaiend huishouden vraagt veel van onze energie. De balans van druk zijn en rust nemen, om ons gezond te houden, slaat dan vaak door naar vooral druk zijn. Het lichaam geeft dan signalen af, meestal in de vorm van pijn in het lichaam, bijvoorbeeld door nek- en schouderklachten, hoofdpijn, rugpijn, spijsverteringsklachten of spierspanningen. We vinden het vaak moeilijk om naar ons lichaam te luisteren, ook omdat we vaak geleerd hebben om door te gaan: ‘Wat vanzelf is gekomen, gaat vanzelf weer weg.’ Maar hoe meer we de ­signalen negeren, des te hardnekkiger worden ze. Shiatsu en massage maken de basis van de behandelingen. Ook voetreflexologie, triggerpoint en Quantum Touch worden toegepast, al naar gelang de aard van de klachten van de mensen. Deze behandelmethoden zijn een zeer goede manier om je energie weer te voelen toenemen en vele klachten te verhelpen en/of te verminderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply