Rate this post
 • Lukt het maar niet om rond te komen?
  Rate this post

  Een etentje met vrienden, een nieuwe broek en o ja, de koelkast ging ook nog kapot. Lager dan dit kan je bankrekening niet worden, maar volgende week heb je ook nog een verjaardag, en je auto moet nu toch echt naar de garage voor de APK. En als extraatje ligt er dan ook alweer de tweede herinnering van je internet­abonnement op je deurmat. Wat nu?!

  Herken jij dit gevoel ook? Alsof elke euro die er binnenkomt een dag later alweer verdwenen is, je saldo op je spaarrekening maar blijft dalen en die financiële ‘mazzeltjes’ er tegenwoordig ook nooit meer zijn. Als budgetcoach help ik mensen een gezond evenwicht te creëren tussen de inkomsten en uitgaven. We kijken samen naar mogelijkheden tot verruiming van het besteedbaar inkomen door bijvoorbeeld te bezuinigen op zaken als boodschappen en verzekeringen, maar ook door te kijken of er recht bestaat op toeslagen of andere fiscale voordelen. Door meer inzicht te krijgen in je financiële situatie, kom je er veelal achter dat je door een paar kleine veranderingen veel geld kunt overhouden. Een investering in een budgetcoach verdient zich op deze manier altijd weer terug!
  Wanneer je bij mij komt voor advies, starten we met een intakegesprek, waarna we een geschikt plan van aanpak opstellen. Dit kan bestaan uit enkele korte gesprekken met informatie en advies, of bijvoorbeeld een traject van drie tot vijf maanden waarin we een budgetplan op­stellen en samen gaan werken aan een duurzame verandering in financieel gedrag. Hoe het er precies uitziet, is afhankelijk van jouw specifieke situatie en wensen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply