Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw maag weer in orde
  Rate this post

  Je maag-darmkanaal heeft een grote invloed op je gezondheid. Zelfs hoofdpijn kan een gevolg zijn van ­darmproblemen! Als je darmen gezond zijn en goed ­werken, is je weerstand groter. Maar als je te maken hebt met ­spijsverteringsproblemen, kan het zijn dat er een blokkade is. ­Cranio-Sacraaltherapie kan ervoor zorgen dat je spijsvertering weer goed werkt.

  Het Cranio-Sacraal Systeem bestaat uit de ­hersenen, het ruggenmerg, het vlies daaromheen en het hersenvocht dat ­daartussen vloeit. Dit systeem stuurt alle functies in het lichaam aan, dus ook de ­spijsverteringsfuncties. Als het systeem vrij kan functioneren, zal het tot ­ontspanning komen en zullen je klachten ­verdwijnen.
  Bij Cranio-Sacraaltherapie gebruikt Okke Tadema technieken waarbij het lichaam heel zacht wordt aangeraakt, waardoor het lichaam zich uitgenodigd voelt om te ontspannen. Dit proces wordt versterkt doordat Okke daarbij in gesprek gaat met de cliënt.
  Het unieke van deze therapievorm is dat het positieve invloed heeft op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Het gaat dus om een holistische benadering.
  Cranio-Sacraaltherapie is ook prima in te zetten bij andere klachten, zoals pijn in de nek, rug en schouders, slaapproblemen, stress, burn-out, depressie en angsten.
  De behandelingen van Okke worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars uit het aanvullende pakket voor alternatieve geneeswijzen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply