Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Maak een einde aan die vermoeide blik

  ‘Ben je moe?’ Van die continu terugkerende vraag alleen al zou je moe worden. Maar nee, dat vermoeide uiterlijk komt niet door slaapgebrek, maar door overhangende oogleden. Ze geven je een zwaar gevoel en aan het eind van de dag heb je soms zelfs last van hoofdpijn.

  ‘Ik zie bij mij in de kliniek veel patiënten die hier last van hebben’, vertelt dokter Tatjana Water. ‘Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ernst van de klacht, het gebruik van bloedverdunners of de angst voor een operatie, kunnen we kiezen uit verschillende technieken: de chirurgische ooglidcorrectie of plasmage. Bij Betty was de klacht vrij fors en in dat geval helpt alleen een chirurgische ingreep afdoende. Bij Loes daarentegen was juist plasmage een betere oplossing. Bij plasmage worden er als het ware heel kleine puntjes huid ‘weggebrand’. Je moet het vooral zien als een verstrakking van de bovenste huidlaag. Het is dan ook veel oppervlakkiger dan een chirurgische ooglidcorrectie waarbij je meer de diepte ingaat en niet alleen overtollige huid, maar ook vetweefsel kunt wegnemen. Na de chirurgische ingreep moet de patiënt zich wel een korte tijd aan bepaalde regels houden, zoals niet bukken, tillen en sporten. Na plasmage mag je wel gelijk alles weer doen. Beide opties bespreek ik vooraf tijdens het oogledenspreekuur met de cliënt. Ik geef altijd uitgebreid advies over de behandeling waarvan ik het mooiste resultaat verwacht.

  The Beauty Venue biedt de volgende behandelingen:
  – ooglidcorrecties; plasmage en operatief
  – injectables; botox & fillers
  – Profhilo bio remodelling
  – echografie
  – draadlift
  – (medical) peelings
  – vitamine-infuus
  – huidtherapie
  – permanente make-up
  – wimpers en wenkbrauwen epileren en verven
  – make-up en visagie
  – schoonheidsbehandelingen
  – HydraFacial reinigen & hydrateren
  – Dermapen microneedling

  Ooglidspreekuur
  Wanneer jij ook een ooglidcorrectie overweegt, kun je bij kliniek The Beauty Venue een afspraak maken voor een uitgebreid en kosteloos consult op het ooglidspreekuur. Je kunt even bellen, maar je kunt ook online terecht. Ga naar www.thebeautyvenue.nl/ooglidspreekuur.

  Chirurgische ooglidcorrectie
  Ik had ontzettend veel last van mijn overhangende oogleden. Ze hingen halverwege mijn pupil en belemmerden zelfs mijn zicht. Nadat ik er lang en goed over heb nagedacht, heb ik de knoop doorgehakt om er wat aan te laten doen. Op aanraden van een kennis heb ik contact opgenomen met The Beauty Venue.

  De eerste kennismaking voelde meteen goed. Iedereen was heel vriendelijk. Dokter Tatjana Water is een schat van een vrouw. Ze heeft zelfs nog voor me geïnformeerd of de behandeling door de verzekering vergoed kon worden, maar dat was helaas niet het geval. Van de ingreep zelf heb ik helemaal niets gevoeld. Terwijl ze bezig was, legde de dokter precies uit wat ze deed. Het resultaat was onvoorstelbaar. Ik kon meteen weer zien! Mijn zicht werd niet meer belemmerd. Mijn broer was met me meegekomen omdat ik na de ingreep eerst nog niet mocht autorijden. Ook hem hebben ze niet vergeten: hij werd verwend met koffie en een chocolaatje. Hoe attent!

  Mijn oogleden waren met slechts één hechtdraad gehecht en die mocht er na een week weer uit. Het is echt vakwerk want je ziet helemaal geen litteken. Ik ben dan ook heel tevreden. Overhangende oogleden zijn bij ons echt een ‘familiedingetje’. Twee van mijn familieleden zijn naar aanleiding van mijn ervaringen nu ook van plan om naar The Beauty Venue te gaan.

  Betty

  Plasmage
  Ik kwam aanvankelijk voor een andere ingreep bij The Beauty Venue. Voor de spiegel liet dokter Tatjana Water mij zien wat het effect van de behandeling zou zijn. Min of meer voor de grap wees ik naar de wallen onder mijn ogen en vroeg haar of ze daar ook niet meteen iets aan kon doen. Toen ze daar bevestigend op antwoordde en vertelde dat ze daar met plasmage wat aan kon doen, moest ik daar eerst wel even over nadenken. Maar later ben ik daar toch voor teruggegaan.

  Het resultaat was al onmiddellijk na de behandeling goed zichtbaar! De huid was veel strakker en alle kleine rimpeltjes waren verdwenen. Hoe frappant dat je met betrekkelijk weinig moeite zoiets kunt bereiken! De behandeling duurde hooguit een uurtje! Ik kon gewoon weer door met alles. Ik was alleen een paar dagen niet toonbaar, maar dat kon ik redelijk met make-up camoufleren. En dat vind ik toch wel een groot voordeel ten opzichte van een chirurgische ooglidcorrectie.

  Het is me heel goed bevallen en ik ben dan ook ontzettend positief over de kliniek. Ze nemen er de tijd voor je. Het is laagdrempelig. Als ik ooit weer iets aan mezelf zou willen laten doen, zou ik hier absoluut weer naartoe gaan!

  Loes

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply