Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak een frisse start!
  Rate this post

  We hebben een bijzondere tijd achter de rug en uiteindelijk ziet onze wereld er medio 2020 anders uit dan voorheen. Het ‘nieuwe normaal’ is begonnen en daar moeten wij het zo goed mogelijk mee doen.

  More Beauty gaat er alweer voor en helpt je op weg met een nieuwe frisse start, te beginnen met een Bio Face Lifting! Bij de behandeling worden je afvalstoffen afgevoerd, onreinheden worden gereduceerd, het bindweefsel wordt verstevigd, en dode huidcellen en overtollige vetten worden verwijderd, waardoor rimpels en oneffenheden verminderen. Kortom: je huid wordt verfijnd, glad, stevig en zacht! Deze ‘lift’ werkt nog ruim een dag ná je bezoek aan More Beauty door. Natuurlijk krijg je advies rond de manier waarop je jouw weer mooie huidbeeld zelf zo lang mogelijk kunt vasthouden. Want met goede zorg voor jezelf kun je dat zéker; ook thuis!

  Wil je liever een korte maar diep reinigende behandeling, om te voelen en te kijken wat voor jou op termijn het meest geschikt is, dan ben je ook welkom.

  Hoe werkt dat eigenlijk? Bio Face Lifting
  Een grauwe en ouder ogende huid wordt veroorzaakt door afvalstoffen die zich vlak onder je huid ophopen. Deze afvalstoffen zijn verantwoordelijk voor veel huidproblemen. Zo doen ze rimpels dieper lijken en zorgen ze ervoor dat er kringen en wallen ontstaan. De voedingsstoffen van de Bio Face Lifting werken in op de lymfebanen en het spierverloop in je gezicht. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd naar de bloedbaan. Je doorbloeding krijgt dus een echte stimulans. Dit heeft tot gevolg dat rimpels en plooien verminderen, dat kringen en wallen wegtrekken en dat je bindweefsel sterker wordt. Je huid ziet er jonger, gezonder en stralender uit!

  Van mij voor jou
  Om je weer even een oppepper te geven, betaal je voor Bio Face Lifting nu tijdelijk slechts 59 euro. Voor de diep reinigende behandeling hanteren we hiervoor de speciale prijs van 35 euro.
  Acties geldig tot en met september 2020

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply