Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak je eigen ‘geluksmomentjes’ weer zichtbaar!
  Rate this post

  Het leven kan een feestje zijn. Je bewandelt je eigen pad op het avontuur dat ‘het leven’ heet. Soms is dat ook werkelijk een feestje en kun je de geluksmomentjes bijna niet tellen. Maar soms loop je even tegen een berg op. Je hebt even geen overzicht. We kennen het allemaal.

  Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar we bewandelen meestal maar één pad, omdat daar onze focus ligt. Er zijn momenten waarop je het even niet meer ziet, alsof je op een doodlopende weg zit. Met Bronnen-opstellingen krijg je je eigen leven weer overzichtelijk. Je zet vier belangrijke elementen uit je leven op een spelbord neer. Jij zelf staat in het middelpunt en per element ontdek je zelf waar je staat en wat je nodig hebt. Aan het eind krijg je je hele leven in beeld en bepaal je je eigen richting. Je brengt weer ruimte en inzicht op je eigen pad. Misschien sla je wel een zijweg in, die je van tevoren niet zelf had kunnen dromen. Maak van je leven het feestje dat je het liefst zou vieren!

  Jouw ontdekkingstocht
  Ik ben Meike Meinhardt en wil je graag bijstaan op je ontdekkingstocht. Je stapt als het ware in een helikopter en overziet de wereld om je heen. Je overziet het geheel weer en stijgt boven de regenbui uit, waardoor je de zon weer ziet stralen. Je verdient namelijk een leven vol geluksmomenten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply