Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Maak de herinnering tastbaar

  Iedereen gaat er weer anders mee om als een dierbare is overleden. Het kan troost bieden om iets tastbaars te hebben, wat je altijd bij je kunt dragen. Een gedenksieraad biedt dan een tastbare en blijvende herinnering aan de overledene.

  Er zijn verschillende manieren om zo’n gedenksieraad vorm te geven. Een bekend voorbeeld is het assieraad: een sieraad waarin de as van de overledene is verwerkt. De as komt in een kleine ruimte in het sieraad. Dat sieraad kan bijvoorbeeld een ring zijn, of een hanger, en kan van allerlei materialen gemaakt zijn, zoals goud, zilver, staal, platina of titanium. Het is daarbij niet altijd nodig om daarvoor een nieuw sieraad aan te schaffen: ook een bestaand sieraad kan hiervoor geschikt worden gemaakt.

  Ook kun je een sieraad laten maken zonder as. Je kunt bijvoorbeeld oude sieraden van de overledene laten omsmelten tot een compleet nieuw sieraad, dat geheel naar jouw smaak wordt gemaakt. Zo geef je oude sieraden weer een nieuw leven, en je kunt het eindproduct altijd bij je dragen. Verder zijn sieraden met bijvoorbeeld een haar, een gravure of een vingerafdruk mogelijk.

  UNI10 Edelsmid, de zaak van Tineke Hessels, is onder andere gespecialiseerd in gedenksieraden, en kan een sieraad met een hoge emotionele waarde voor jou vervaardigen. Maak de herinnering aan je dierbare tastbaar! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ga vrijblijvend langs bij UNI10 Edelsmid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply