Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak het gezellig in huis
  Rate this post

  Nu we door omstandigheden meer thuis zijn, is het een goed idee om wat meer aandacht te besteden aan je interieur. Wat is er dan mooier dan verse bloemen en planten waar je vrolijk van wordt?

  Nieuwe eigenaren
  Bloemsierkunst van der Steeg bestaat sinds 1927 en biedt bloemen en planten op maar liefst 1000 vierkante meter. Sinds oktober heeft de winkel nieuwe eigenaren. Wilco en Prema van der Steeg hebben de zaak overgenomen van de ouders van Wilco, waardoor hij de vierde generatie is in de winkel, die in 1927 is begonnen door zijn overgrootvader. Voor de klanten verandert er verder niets, want die kunnen blijven rekenen op de kennis, kunde en creativiteit van de medewerksters, die meedenken met de klanten.

  Vers van de veiling
  Alle bloemen en planten worden vers van de veiling aangebracht door de vaste leveranciers, waardoor de kwaliteit hoog is. Doordat alles na aankomst in de winkel direct behandeld wordt en in de koelcel geplaatst wordt, blijft de versheid gegarandeerd. Verder worden alle boeketten door de medewerkers van Bloemsierkunst van der Steeg zelf samengesteld. Daarnaast biedt de winkel ook kunstbloemen en, nieuw in het assortiment, droogbloemen. Natuurlijk vind je ook een groot aanbod in vazen, plantenbakken en andere accessoires.

  Bruids- en rouwwerk
  Je kunt bij Bloemsierkunst van der Steeg ook terecht voor bruidswerk. Daarbij gaat het niet alleen om bruidsboeketten, maar ook om de complete aankleding van de feestlocatie en het decoreren van de auto’s. Verder biedt de winkel rouwwerk, met bloemen om een overledene een laatste eer te bewijzen of om nabestaanden troost te bieden.

  Geen omkijken meer naar
  Bloemsierkunst van der Steeg biedt ook abonnementen voor bedrijven en particulieren. Zo kan de winkel ook kantoren op regelmatige basis opfleuren met prachtige bloemstukken. Voor particulieren is er het ‘Bloemenmomentje’. Hierbij kun je via e-mail of in de winkel aangeven hoe vaak en voor welke prijs je een boeket in huis wilt hebben. Binnenkort kun je dit ook heel gemakkelijk doen via de website. Dan wordt het op de aangegeven dag bij je thuisbezorgd inclusief vaas. Zo heb je er geen omkijken meer naar!

  Webshop
  Je kunt ook gemakkelijk thuis bloemen bestellen. In de webshop vind je de mooiste seizoensbloemen, met voor het najaar en de winter bloemen in warmere kleuren. Als je vóór 14.00 uur je bestelling plaatst, wordt die nog dezelfde dag bij je thuisbezorgd!

  Klaar voor de kerst
  Voor de extra gezelligheid in december haal je natuurlijk een kerstboom in huis! Je kunt kiezen uit echte kerstbomen of kunstbomen. Ook kun je bij de winkel terecht voor zelfgemaakte kerststukjes.

  Mee met de trends
  Bloemsierkunst van der Steeg volgt de trends op de voet. Zo zie je de huidige trendkleuren als roestbruin, okergeel en olijfgroen terug in de verschillende boeketten en accessoires. Wat materialen betreft zijn ribstoffen weer helemaal terug, en niet alleen voor kleding! Je vindt ribstoffen bij Bloemsierkunst van der Steeg onder andere in kersthangertjes en op krukjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply