Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak het verschil!
  Rate this post

  Het klinkt zo leuk: je bent zo jong als je je voelt. En in wezen is dat ook zo, maar als je in de spiegel kijkt, zie je toch echt dat je geen 20 meer bent. En ook al verzorg je je huid nog zo goed, je kunt een aantal tekenen van het ouder worden (cellulitis, rimpels, wallen, vochtophopingen) zelf niet tegengaan. Maar je kunt er wél wat aan laten doen!

  De VelaSlim combineert de voordelen van vibratietraining met vacuümtherapie voor een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding op buik, billen en dijen, armen. Wallen, vochtophopingen en lijnen in het gezicht verdwijnen.
  Deze combinatie van geavanceerde technologie herstructureert het bindweefsel en behandelt met succes lymfatische (vochtafvoer) en veneuze (bloedsomloop) problemen. Cellulitis vermindert aanzienlijk. Een gladde, strakkere huid en een betere bloedcirculatie zijn het resultaat. Door de vacuümtherapie en de vibratietraining doet het wonderen voor je lichaam, omdat de VelaSlim te vergelijken is met een goede stevige sportsessie. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vetverbranding.

  Welk resultaat kun je verwachten?
  – een stevigere huid
  – cellulitisvermindering
  – centimeterverlies
  – verhelpt zware benen
  – verhoogt metabolisme en vetverbranding
  – lymfedrainage
  – detox

  De VelaSlim is bovendien heel geschikt om na een ­liposuctie-ingreep het vocht sneller te laten afdrijven.

  Waarom VelaSlim?
  Mijn hele volwassen leven ben ik al bezig om mijn lichaam goed in shape te houden. Maar op een gegeven moment merkte ik dat na mijn 2 zwangerschappen ik met alleen sporten en op mijn voeding letten niet het gewenste resultaat bereikte om cellulitis tegen te gaan. Toen ik over de VelaSlim ben gaan lezen, was ik meteen verkocht! Na een geweldig resultaat bij mijn eigen lijf heb ik zelf de apparaten aangeschaft en onder de bedrijfsnaam Shylisa Beauty een eigen salon geopend. Behalve dat je huid zichtbaar strakker wordt en je cellulitis zichtbaar zal gaan verminderen, zal de VelaSlim ook nog eens je bloedcirculatie en lymfedrainage stimuleren, en daar kan je gezondheid alleen maar van profiteren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply